t.e.m. 16 mei -50% op alle 9 karaat en 2+1 gratis op zilver. 

Lucardi juwelier Wijnegem

Adres

Turnhoutsebaan 5
2110 Wijnegem
Telefoon*: +32 33 49 65 11

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 10.00 - 20.00
  • Dinsdag 10.00 - 20.00
  • Woensdag 10.00 - 20.00
  • Donderdag 10.00 - 20.00
  • Vrijdag 10.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 20.00
  • Zondag Gesloten

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. Plan nu hier jouw afspraak in bij een van onze winkels!

Lucardi Juwelier Wijnegem

De eerste Lucardi winkel in België is geopend in Wijnegem, in het Wijnegem Shopping Center nabij Antwerpen! In dit winkelcentrum vind je veel verschillende winkels en eetgelegenheden voor een leuk dagje uit. Lucardi is gevestigd bij ingang 12, gelijkvloers, waar ook de tramhalte zich bevindt. Het winkelcentrum is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer én de auto. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid in de garage en bij nabij gelegen parkeerplaatsen.  Zoek je Lucardi Wijnegem op de plattegrond van het winkelcentrum? Ons nummer is 92/93.

Lucardi verkoopt hier een groot deel van het assortiment juwelen, horloges en accessoires, net als op onze webshop. De materialen die worden verkocht variëren van goud, zilver en diamant tot staal en bijoux. Daarmee kan je dus bij Lucardi terecht voor betaalbare cadeautjes en accessoires, maar ook voor een luxe geschenk, zoals een diamanten ring of gouden paar oorbellen. Daarnaast is er niet alleen een groot assortiment voor dames, maar ook voor heren en kinderen. Je vindt hier dus voor iedereen wel iets leuks!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Wijnegem?

Naast de verkoop van onze juwelen bieden we in ons filiaal te Wijnegem ook verschillende services aan. Zo kan je hier jouw aankopen laten graveren, en je kan gaatjes laten schieten. Heb jij een juweel of horloge dat je wil laten repareren? Ook dat kan bij ons.

Hiernaast ben je bij Lucardi Juwelier Wijnegem ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..