30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

How to, de leukste manieren om je cadeautjes in te pakken

Je hebt je best gedaan om je kerstboom te versieren op zijn mooist. Je hebt al grootse plannen voor de kersttafel. Dan de cadeautjes, we kunnen natuurlijk kiezen voor een standaard pakpapiertje. Maar het is toch veel leuker om ook van het pakpapiertje zelf al bijna een cadeautje te maken! Dat maakt het geven zelf ook al een feestje!

 

#1 Een mini bos

Het inpakken van je cadeautje op een extra bijzondere manier, hoeft nog helemaal niet zo lastig te zijn. Zo heb je onderstaand voorbeeld waar 3 vouwen in het inpakpapier zijn gemaakt, voordat hij is ingepakt. In de ‘uitsnedes’ die dan ontstaan, kan je bijvoorbeeld eucalyptus takjes voegen. Met wat leuke kerstdetails maak je er een mini bos van!

Bron: nl.pinterest.com/pin/513832638719285249/

 

#2 Sterrenstof

Wij zijn gek op sterren in de wintermaanden. En een cadeauverpakking waar sterretjes in verwerkt zijn was voor ons dus ook een echte must! Dit cadeautje is dan ook eye candy! En de sterrenslinger is super gemakkelijk te maken. Bekijk het linkje!

Bron: nl.pinterest.com/pin/289637819769217769/

 

#3 Black and white

De combinatie van zwart en wit was nog nooit zo trendy! En voor deze toffe verpakking heb je alleen maar zwart (inpak) papier nodig en een krijt stift. Shop er eentje in de schrijfdikte die jij het leukst vind en met een klein beetje creativiteit, maak je de leukste persoonlijke cadeautjes.

Bron: nl.pinterest.com/pin/272608583671722736/

 

#4 Jingle Bells

♪ Jingle all the way!! ♪ Kies voor een trendy kraft pakpapiertje, een toffe kerstkaart, bijpassende mini kerstballetjes en een stoer touwtje en je creëert dit trendy cadeautje. Je kan de stijl aanpassen bij je boom of maak hem extra persoonlijk voor de ontvanger door het in zijn of haar stijl te verpakken.

Bron: nl.pinterest.com/pin/432134526728961503/

 

Ready for the perfect Christmas?

Maak deze Kerst extra speciaal met onze Nouveau Vintage collectie. Je shopt deze perfecte kerstcadeautjes hier

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..