2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Komt jullie trouwdag steeds een beetje dichterbij? Zijn jullie al bezig met de locatie, de jurk de taart en alle andere wedding-musthaves? Waarschijnlijk zijn de trouwringen al uitgezocht of zijn jullie al bezig met het kiezen van dé ringen. Waar je misschien nog niet over nagedacht hebt is hoe je de trouwringen allemaal kunt fotograferen tijdens dé dag.

 

De trouwringen zijn één van de meest gefotografeerde onderwerpen op een bruiloft. Je wil natuurlijk niet al te saaie foto’s, maar iets orgineels. Wij hebben de mooiste beelden op een rijtje gezet om je te inspireren!

 

Een bloem

Heb je een bruiloft met een romantisch thema? Werk dan met een bloem, kies er eentje passend bij je boeket om het één geheel te houden.

 

Je trouwschoen

Laat je trouwringen schitteren om de hakken van je schoenen!

 
De geloften

Leg het symbool voor jullie liefde vast met een handgeschreven briefje van de bruidegom en de trouwring van de bruid.

 

Een boek

Je favoriete boek openen om als een ringkussen te dienen is een populaire keuze! En met de juiste belichting kan je stijlvolle hartjes schaduwen creëren! Of leg ze in elkaar om jullie verbondenheid uit de drukken!

Tie the knot

Tie the knot is een uitdrukking van vroeger, een symbool iets te legaliseren, een vervangend middel van een contract. Bij de keltische traditie binden de man en vrouw hun handen aan elkaar vast met touw voordat ze gaan trouwen. Maak een knipoog naar deze traditie door de trouwringen vast te knopen met een touw.

Een doorkijkje

Deze romantische foto is een musthave voor jouw trouwalbum! Een doorkijkje naar jullie als kersvers bruidspaar via de trouwring.

 

Hopelijk hebben jullie leuke ideeën op gedaan voor de fotografie van jullie trouwringen! Hebben jullie de trouwringen eigenlijk al uitgezocht?

 

Trouwringen uitzoeken

Koop je een trouwring bij Lucardi, dan wordt deze speciaal voor jou op maat gemaakt. Pas als je jouw ring bestelt, begint Schalins met het smeden ervan. Hierdoor heb jij je eigen unieke ring. Daarnaast heeft Lucardi een snelle levertijd, want na twee weken is je ring al in huis! En de prijzen zijn nu wel héél voordelig, want bij aankoop van een paar trouwringen is de goedkoopste ring €89,99!*

 

Gratis verrassingspakket

Wil je meer inspiratie en ben je benieuwd naar de collectie? Vraag dan hier de gratis trouwringenbrochure aan en ontvang een leuk verrassingspakket voor jou en je verloofde! Kies de perfecte ringen uit voor jullie twee!

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..