DIY, Surprises voor mensen met 2 linkerhanden

Word jij al zenuwachtig van het woord ‘’knutselen’’ en vrees je elk jaar voor het maken van een surprise? Lees snel verder voor de leukste én makkelijkste surprises!

Think outside of the box

Ben jij al blij als je een rechte lijn kan knippen? Maak het jezelf dan niet moeilijk en neem een doos als basis van je surprises. Je kan er verschillende kanten mee op als je een doos leuk aankleedt. Kies voor een doos als lijf voor een lego poppetje of minion. Wil je er toch meer moeite in steken? Kies dan voor twee dozen om een dier na te maken zoals een paard of unicorn!

Rollen maar!

Durf jij een stapje verder te gaan met het maken van je surprise? Door dik papier om te rollen kan je ook ontzettend mooie creaties maken!  Met een buis als startpunt kan je voor iedereen een mooie surprise maken. Ga bijvoorbeeld voor iemand zijn lievelingsdrankje. Tip: heb je een lang presentje wat je moet verstoppen? Met een buis kan je natuurlijk zelf bepalen hoe lang de buis wordt en dus kan je er makkelijk je presentje er in kwijt!

 


De zak van Sinterklaas

Als laatste halen we onze inspiratie van de goedheilig man. Dacht je dat de zak van Sinterklaas alleen voor hem werkt? Jij kan je surprise ook op die manier maken! Is degene wiens lootje jij hebt getrokken een echte snoeperd? Blaas allemaal waterballonnen op en stop deze in een grote doorzichtige zak. Als je cadeau past in een waterballon is dat alleen maar leuk! Past het er niet in, dan verstop je het cadeau tussen de ballonnen. Lintje en kaartje er om heen en klaar is je grote snoepzak! Je kan de zak uiteraard met verschillende dingen vullen, wat het beste bij de ander past.

Heb je nu genoeg inspiratie en moed gekregen om te beginnen aan je surprise? Come on, let’s get crafting!

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..