2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

De 8 stoerste Vaderdag uitjes

Maak de mooiste herinneringen om nooit meer te vergeten.

Natuurlijk kun je je vader een leuk cadeautje geven, een mooi sieraad of horloge bijvoorbeeld, maar het is ook leuk om daarnáást je vader te verrassen met leuke activiteiten die je samen kunt doen! Father-and-child-bonding-time! Hieronder vind je de top 8 Vaderdag uitjes. 

 

 

#1 Samen het water op en vissen vangen

Ga een dagje heerlijk samen ontspannen met je vader. Ga lekker het water op met een bootje en in alle rust vissen. Zorg voor een lekkere lunch en lekker drankjes, zodat jullie de dag onbezorgd doorkomen. Wedden dat jullie vrolijk, uitgerust en zonder stress weer thuis komen?

 

#2 Back to basic, kamperen en vuur maken

Ga back to basic met jouw vader! Samen een tentje opzetten, hout sprokkelen en een warm vuurtje maken. Vergeet naast je avondeten de marshmallows niet! De beste gesprekken onstaan aan het kampvuur. Leer je vader door dit uitstapje echt kennen. Zijn jullie niet zo van het kletsen? Neem dan leuke spelletjes mee, zodat jullie je op een andere manier vermaken!

 

#3 (Kyte) Surfen aan het strand

Zijn jij en je vader allebei lekker sportief? Ga dan samen surfen op het water! Is dat iets te avontuurlijk voor jullie? Er zijn vaak ook leuke alternatieven aan het strand zoals kiten of vliegeren. Het is in ieder geval heerlijk om een frisse neus te halen op het strand en lekker uit te waaien! Of om lekker af te koelen in het water natuurlijk. In ons landje weet je het maar nooit.

 

#4 Mountainbike tocht door de bossen

Pak de fiets en zoek een goed bos op om lekker te mountainbiken! Online zijn er tal van mountainbike tochten te vinden die jij en je vader kunnen ondernemen. Er is er zeker weten een bij jou in de buurt! Vlakke tochten met technische bochten en een moeilijke ondergrond of een toch met hoogteverschil? Kies de route die jij én jouw vader leuk en uitdagend vinden. En check van te voren even of er een leuke lunchplek is waar jullie wat nieuwe energie op kunnen doen!

 

#5 Organiseer je eigen proeverij

Of jouw vader nu van bier, whiskey of wijn houdt. Je kan prima je eigen proeverijtje organiseren!  Kies een leuk thema van bijvoorbeeld de oorsprong. Denk bij wijn aan iets creatiefs als "How merlot can you go?" Zorg voor 6 verschillende smaken van jouw vaders favoriete drankje en haal kleiner proefglaasjes. Jullie zijn natuurlijk niet aan het borrelen ;) blijf scherp!  Zorg voor lekkere hapjes die voor een bodempje zorgen, maar die ook de smaak neutraliseert. 

 

#6 Daag je vader uit voor een wedstrijdje

Vind jij het ook zo leuk om met je vader te sparren en te stoeien? Daag hem uit voor een wedstrijdje. Kies iets wat jullie allebei leuk vinden. Dat kan van alles zijn! Lekker sportief, denk eens aan tennissen, voetballen of een potje darten. Of zijn jullie meer van de spelletjes thuis? Ga dan samen lekker dammen of een spelletje Monopoly spelen. 

 

#7 Ga vliegtuig spotten

Houd jouw vader van vliegtuigen? Ga samen vliegtuigspotten. Zoek de perfecte spottersplaats bij Schiphol (of een ander vliegveld natuurlijk). Hier kan je als vliegtuigfan, je hart ophalen! Langs de landingsbanen liggen verschillende plaatsen om vliegtuigen te spotten. Op het Panaromaterras bijvoorbeeld heb je een perfect uitzicht op de platforms en de vliegtuigen. Kunnen jullie ook meteen lekker wat eten en drinken samen!

 

#8 Organiseer een film marathon.

Houden jij en je vader van films kijken? Dan is het leuk om een film marathon te organiseren. Bepaal een thema dat jullie allebei leuk vinden. Zoek bijbehorende films uit en versier de kamer met filmposters. Wil je helemaal uitpakken? Zorg dan naast de popcorn voor bijpassende thema hapjes en drankjes!

Zeker zijn van een leuke Vaderdag?

Verwen jouw vader met een stoere leren armband. Nu tijdelijk van € 39,99 voor maar € 19,99! Klik hier om het perfecte Vaderdagsieraad te shoppen.

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..