30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

De 5 leukste klusjes voor papa

Als je deze klusjes doet heeft jouw vader een echt relaxte Vaderdag!

Je vader. De man tegen wie je op kijkt! Op Vaderdag wil je hem natuurlijk laten weten hoe gek je op hem bent. En dat kan perfect door hem heel de dag door met allerlei klusjes te helpen. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat hij een écht relaxte Vaderdag heeft.

 

 

#1 Maak een lekker stevig ontbijtje om de dag mee te beginnen.

Een goed begin is het halve werk. Maak daarom een heerlijk ontbijtje, om de leukste Vaderdag mee te beginnen. En bij een echt ontbijtje voor stoere papa's hoort natuurlijk bacon.

 

 

#2 Zorg ervoor dat de tuin weer helemaal opgeknapt is.

Of jullie nu een grote tuin hebben,een balkon of alleen maar een plant in de woonkamer. Je kan jouw vader helpen door jouw groene vingers uit te steken. Haal de grasmaaier, de onkruidverdelger en de gieter uit de kast. En zorg ervoor dat het er weer tip top uitziet!

 

 

#3 Zijn auto kan vast wel een schoonmaakbeurt gebruiken.

Mannen en auto's, vaak zijn ze onafscheidelijk. Maar het onderhoud kan er in een drukke week nog wel eens bij in schieten. Hoe fijn is het dan, dat jij voor papa zijn bolide lekker schoon maakt. Van binnen én buiten natuurlijk.

 

 

#4 Help je vader door zijn werkplek op te ruimen.

Of je vader nu klust in zijn schuurtje, een kantoortje heeft op zolder, of dat de garage zijn eigen plekje is. Help jouw allerliefste papa een handje door op te ruimen en er met een poetsdoek door heen te gaan. 

 

 

#5 Organiseer een lekkere BBQ

Niets is lekkerder dan met elkaar buiten te eten en een BBQ te organiseren op een warme lente of zomer avond. Vaak staat paps bij de barbecue en houdt het vlees scherp in de gaten. Draai de rollen nu eens om! Zo kan je vader rustig genieten van al het lekkers dat voorbij komt.

 

Zeker zijn van een leuke Vaderdag?

Verwen jouw vader met een stoere leren armband. Nu tijdelijk van € 39,99 voor maar € 19,99! Klik hier om het perfecte Vaderdagsieraad te shoppen.

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..