Profiteer van een gratis verzending met de kortingscode gratisverzending! Bekijk alles!

Het heeft even geduurd, maar het lekkere weer heeft eindelijk van zich laten horen. Daarom is het vanaf nu de uitgelegen kans om je outfit een zomers tintje te geven. En laat de laatste horloge trend daar perfect op aansluiten want: pastel gekleurde horloges en zomers printjes op klokjes zijn hot!

Gekleurde regal mesh horlogeAls je je look wilt afmaken met een zomers horloge maar het liefst wil gaan voor een subtiel accent, dan zijn de Regal Slimlines Summer Edition een goede optie. Er zijn verschillende modelletjes uit deze collectie in diverse lichte kleuren uitgevoerd zoals babyblauw, violet, lichtroze en lichtgroen.

Ook in de horlogecollectie van Colours by Kate zijn diverse horloges te vinden in een aantal zomerse kleurtjes met zowel zilveren als rosé gekleurde details. Doordat dit model horloge wat smaller en subtieler is, valt de kleur van het horloge extra op in je outfit.

Geef je toch liever de voorkeur aan een normaal stalen horloge? Ook dan hebben we nog een kleurenoptie voor je! We verkopen sinds kort namelijk ook Regal Mesh horloges met een gekleurde wijzerplaat! Op die manier breng je een zomerse kleur terug in je outfit, maar zal de kleur niet gaan overheersen.

Ben je fan van zomerse printjes? Neem dan een kijkje bij ons nieuwste horlogemerk Clueless. De collectie van dit gekleurde horloges clueless watch
merk bestaat uit horloges met diverse zomerse kleurtjes, inclusief een aantal horloges met vrolijke, zomerse printjes van bijvoorbeeld flamingo’s of pauwenveren. De horloges zijn Limited Edition en dus is het OP = OP. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want voor slechts 39,99 scoor je al een horloge met zomers printje!

Of je nu opzoek bent naar een horloge om je outfit slechts een tikje meer kleur mee te geven, of juist al eeuwen opzoek bent naar een horloge met zomerse print, wij helpen je graag met het vinden van het juiste IT-item voor om je pols passend bij de trend van nu.

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..