Soms kan het lastig zijn om een leuk cadeautje voor je vriend te verzinnen, daar weten wij alles van! Daarom willen wij jou helpen in deze blog. Kijk snel naar onze favorieten juwelen om aan hem te geven met Valentijnsdag en laat je inspireren! Al eens eerder juwelen gegeven? Maak je niet druk, want in deze blog laten wij de nieuwste heren trends zien.

Valentijnscadeau voor hem, tip 1: Smartwatch
Valentijnscadeau voor hem, tip 2: juweel met gravure
Valentijnscadeau voor hem, tip 3: Schakelarmbanden
Valentijnscadeau voor hem, tip 4: Een juwelen cadeauset

 

Smartwatch

We hebben naast heren horloges, nu ook een groot assortiment aan heren smartwatches! Tegenwoordig zijn er zulke leuke, sportieve modellen te vinden en als je vriend een beetje houdt van gadgets of sportief is, dan is de smartwatch het ideale valentijnscadeau! De horloges zijn verkrijgbaar voor een leuk prijsje, en in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de smalle Marea uitvoeringen, met de bandjes verkrijgbaar in onder andere de kleuren zwart, grijs, turquoise en paars. 

valentijnscadeau voor hem tip lucardi smartwatch cadeautip voor hem smartwach lucardi

Een ander stoer nieuw model is de Marea smartwatch van staal, in de kleuren zilver, goud en zwart! 

 Goudkleurige Marea smartwatch Goudkleurige stalen Marea smartwatch voor heren

juweel met gravure

Soms is het best lastig om een mooi, maar ook persoonlijk valentijnscadeau te vinden. Het geven van een juweel is al een mooi gebaar, maar wil je het echt een speciaal valentijnscadeau voor hem laten zijn? Dan is het perfecte idee om een mannenjuweel te laten graveren! De meest gekozen opties zijn de schakelarmband (die je kunt graveren op de sluiting), of een stalen herenring. Zo kun je je initialen of een hartje laten graveren. Wil je bijvoorbeeld een juweel met jouw naam, maar ook de naam van jouw kinderen of huisdier geven? Dan zijn de kettingen met plaathanger een perfect cadeau!

 

Schakelarmbanden 

De schakelarmband werd net al even kort genoemd, maar verdient ook nog een plekje in de top 4 Valentijnsdag cadeautips voor hem! Wil je voor een tijdloos valentijnscadeau gaan, dan zijn de schakelarmbanden altijd goed! Lucardi verkoopt de schakelarmbanden in verschillende soorten en maten. Het leuke is dat de schakelarmbanden blijvend populair zijn, en dat we sinds een tijdje de collectie hebben uitgebreid met de zwartkleurige stalen armbanden. Hieronder zie je onze nieuwste modellen. Welke zou jouw vriend goed staan?

Heren schakelarmband zirkonia Zwarte heren schakelarmband

juwelen cadeauset

Wil jij graag een leuk, mooi ingepakt cadeautje hebben voor jouw vriend op Valentijn? Dan kan je natuurlijk óók gaan voor een leuke cadeauset voor heren. Dan hoef je zelf niet meer te zoeken naar een bijpassende armband, ketting of horloge. Daarnaast is het leuke van een juwelenset dat je het meteen als combinatie kunt dragen. Bij Lucardi vind je verschillende soorten cadeausets voor mannen, zoals een horloge met armband, meerdere armbanden of kettingen en armbanden. Daarnaast zijn er ook leuke fysieke giftcards die je in een mooie verpakking aan jouw cadeautje kunt toevoegen, zodat je later samen nog een klein valentijnscadeautje kunt uitkiezen in onze winkels óf online. 

Heren armbanden cadeauset Heren cadeauset horloge en armband

Hoe leuk zou het zijn om je vriend op deze manier te verrassen? Hopelijk hebben wij je kunnen helpen inspireren voor een geweldig valentijnscadeautje voor hem! Als laatste optie zou je nog in onze top 10 cadeaus voor heren kunnen kijken. Succes met kiezen van jouw cadeau!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..