Het is niet altijd makkelijk je vader te zeggen hoe veel je om hem geeft. Vaderdag op 16 juni is daar het perfecte moment voor.

 ‘’Pap, wat wil je hebben voor Vaderdag?’’ ‘’Ik hoef niets’’. Herkenbaar? Het lijkt steeds lastiger te worden om een cadeau te verzinnen voor je vader. Om deze reden koop je standaard elk jaar een nieuw paar sokken voor hem. Dit jaar ga je het helemaal anders aanpakken! Laten we eerlijk blijven, onze vaders zullen met elk cadeau blij zijn. Maar met de onderstaande cadeautips maak jij echt indruk op Vaderdag.

Of je nou echt iets speciaals wilt kopen voor je vader of juist een kleinigheidje, met elk budget kun je terecht bij Lucardi voor de leukste cadeaus. We hebben de mooiste juwelen en horloges onderverdeeld in categorieën cadeaus onder de €100, €50 en €25. 

Cadeaus onder de €100
Is jouw vader een man die houdt van simpele looks en daarom nauwelijks tot geen juwelen draagt? Geef jouw vader dan een stoer horloge cadeau! Mannen horloges zijn tijdloze items die dagelijks gedragen worden. Naast een functionele functie maakt het een outfit ook helemaal af. Al vindt je vader het functionele ervan waarschijnlijk veel belangrijker. Je kunt er ook voor kiezen om je vader een hele set cadeau te geven die bestaat uit een horloge met een bijpassende armband. Op deze manier hoeft je vader zelf geen combinaties meer te maken.Cadeaus onder de €50
Ligt je budget niet zo hoog? Geen probleem! Met een budget van €50,00 kun je nog steeds kiezen uit een grote selectie aan juwelen en horloges. Naast heren cadeausets zijn stalen armbanden en zilveren zegelringen ook een mooi cadeau om aan je vader te geven.  Met dit budget kun je dus nog steeds een leuk cadeau kopen voor Vaderdag. Je zou natuurlijk ook nog 2 kleinere cadeaus kunnen geven. Je hebt keuze genoeg!

Cadeaus onder de €25
Cadeaus voor je vader hoeven niet duur te zijn. Een leren armband of kralenarmband heb je bijvoorbeeld al voor €24,99. Heren armbanden zijn een leuke toevoeging voor als jouw vader nog op zoek is naar iets voor bij zijn horloge. Veel van de heren armbanden bij Lucardi zijn afgewerkt met staal. Dat zorgt voor een stoere look voor een stoere vader! Ook voor mannen die het spannend vinden om juwelen te dragen, zijn armbanden een laagdrempelige manier om te beginnen met het dragen van juwelen.Tip: geef jouw cadeau een persoonlijke touch
Wil je het cadeau voor je vader extra bijzonder maken? Geef het sieraad of horloge een persoonlijke touch door er een gravure in te laten zetten! Voor maar €7,99 per gravure kun je extra details toevoegen aan het cadeau voor je vader. Let er wel op dat je niet alle juwelen en horloges kunt laten graveren. Als dit wel kan, staat dit altijd aangegeven bij het specifieke sieraad of horloge. Soms is het ook mogelijk om te kiezen voor een gravure op de voorkant of achterkant.  Je kunt jouw cadeau dus helemaal zelf personaliseren wat het cadeau extra uniek maakt.

Weet jij al wat je jouw vader cadeau gaat geven voor Vaderdag?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..