Je ziet het overal opduiken, de echte retro stil uit de ‘70s. Wijd uitlopende broeken, suède rokken met knoopjes aan de voorkant, heftige oranje printjes en hakken met plateauzolen. Ja, de fashionworld is geïnspireerd door de seventies, maar ook de interieur-designers zijn gek op de retro look. Steeds vaker zie je de old-fashioned meubels op dunne pootjes voorbij komen, en de geometrische patronen voor behang en natuurlijk de bekende oranje-bruin tinten. We love it! En ook Lucardi doet mee in de retro trend, met ons leuke Casio Retro horloge.

Dit horloge is gebaseerd op de ouderwetse digitale horloges uit begin jaren ’80. Kleine digitale cijfertjes met een stalen band. Je hebt ze in verschillende kleuren: zilver-, rosé-, goudkleurig en zwart. De klokjes zijn zowel voor mannen als voor vrouwen. We hebben er bij Lucardi veel verschillende van, van opvallend tot fijntjes. Hou je van lekker glamorous? Ga dan voor het volledig gouden horloge, hou je van een speels accessoire? Dan is misschien het horloge met legerprint echt iets voor jou!

De meeste Casio Retro horloges zijn multifunctioneel, je kunt er namelijk de dag en datum op zien, hem gebruiken als stopwatch én je kunt je alarm zetten (een extra veiligheidje voor als je vaak door de wekker heen slaapt).

Dus voor alle retro-lovers: dit is een horloge die niet mag ontbreken in jouw persoonlijke collectie! Come and get it! Je shopt de Casio horloges hier.

Bron foto: sweetsuzie.nl


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..