30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Laat je inspireren door de mooiste infinity armbanden van Lucardi! De infinity armband, oftewel een armband  met oneindigheidssymbool, is super populair. Naast dat het leuk is om jezelf een infinity armband te geven is het ook perfect als geschenkje om iemand mee te verrassen! En er zijn meerdere versies verkrijgbaar, zoals een mooie infinity armband in het zilver, een infinity armband met naam, of zelfs een moeder-dochter armband met infinity. Bekijk snel alle infinity armbanden hieronder!

Shop jouw infinity armband bij Lucardi

Wanneer je op zoek bent naar een infinity armband, zijn er een paar dingen waarmee je rekening dient te houden. Zo zijn er verschillende stijlen voor het oneindigheidssymbool op een sieraad. Sommige infinity tekens zijn erg uitbundig en groot, met kristallen, letters of namen erop. Maar misschien zie jij wel liever een klein, subtiel infinity symbool, of juist eentje waarbij de schakels de betekenis van "oneindigheid" tonen? Ga je iemand verrassen met een armband met infinity symbool? Bedenk dan welk type juwelen deze persoon normaal draagt: zilver of goud en subtiel, stoer of trendy?

Hoe draag je een infinity armband?

Een infinity armband is op zichzelf al sierlijk en trendy, maar hoe draag je deze armband nu precies? Goed nieuws, het hoeft niet ingewikkeld te zijn! Combineer een infinity armband gerust met een meerdere armbandjes in hetzelfde materiaal van dezelfde kleur. Let hierbij op dat je bij gouden of vergulde juwelen altijd de warmte van de gouden kleur op elkaar afstemt. Bij een infinity armband van zilver of staal in zilverkleur is dit gemakkelijker. Naast een gewone infinity armband, kan je ook kiezen voor een naamarmband. Hoe tof? Denk hierbij aan gravure of een infinity armband met naam. Laat je hieronder inspireren en ontdek hoe je infinity armbanden kan dragen en combineren!

infinity armband lucardi juwelier 9 karaat infinity armband lucardi juwelier sieraden 

Bestel jouw infinity ketting, infinity ring en infinity oorbellen bij Lucardi!

Wist je dat er naast de infinity armband ook heel veel andere infinity juwelen te koop zijn bij Lucardi? Zo shop je bijvoorbeeld een mooie inifinty ketting die je gemakkelijk kan combineren met infinity oorbellen, ring of armband. Sommige van de juwelen met een oneindigheidssymbool zijn ook te koop als mooie juwelenset, perfect als geschenk om iemand mee te verrassen!

oorbellen infinity lucardiset infinity sieraden lucardi


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..