30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Lente, zomer, herfst of winter: de chain trend lijkt gedurende het ganse jaar een hit te blijven. Zo zie je deze schakel trend wel vaker voorbij komen in juwelen, accessoires, maar zelfs op defilés van grote modemerken als Chanel zien we chains verwerkt in kledij en handtassen. Speciaal voor jou hebben we de mooiste juwelen met grote en kleine schakels van Lucardi geselecteerd, welke is jouw favoriet?

Brede schakelkettingen 

De afgelopen tijd zijn er steeds meer verschillende soorten juwelen met schakels in ons gamma bij gekomen. De trend om grove, brede schakelkettingen met meerdere subtiele, dunne kettingen te combinerenom een speels effect te creëren blijven we dan ook terug zien. Mixen en matchen is de boodschap!

murielle holy charms lucardi lucardi kettingen murielle

Charms: subtiele chain juwelen

Wil jij graag meedoen met deze trend maar is jouw kledingstijl iets subtieler en ingetogen? Neem dan eens een kijkje bij onze Charms collectie! Deze collectie is gemaakt van het materiaal zilver, maar de juwelen zijn ook verkrijgbaar in verguld goud (goldplated). In de Charms collectie vind je verschillende juwelen die afgewerkt zijn met de leukste bedels. Sommige armbanden en kettingen zijn met subtiele schakels gemaakt. Hierdoor kan je ze perfect combineren met een minimalistische, sobere kledingstijl.

charms lucardi kettingen charms lucardi armbanden

Camille schakel juwelen

De Camille juwelen hebben als thema ‘Parisian Chic’ en worden gekenmerkt door chunky chains in verschillende soorten en maten. De juwelen zijn gemaakt van staal en verkrijgbaar in zowel verguld goud als zilver. De verschillende schakels maken dat de juwelen tof gecombineerd kunnen worden met elkaar. 

Vind jij de chain trend zo tof, en weet je zeker dat je dit soort juwelen nog lang en met veel plezier gaat dragen? Dan wordt het misschien tijd om eens te kijken naar zilveren schakelarmbanden! Dit zijn tijdloze armbanden die eigenlijk niet mogen ontbreken in je juwelenkistje. Zilveren schakelarmbanden passen bij eender welke outfit en blijven jarenlang mooi als je ze goed onderhoudt. Bij Lucardi vind je een ruime keuze in schakelarmbanden in zilver, voor zowel dames als heren. Van dunne schakelarmbandjes voor bij je horloge tot grove schakelarmbanden uit de Bali Treasures collectie voor als je graag een statement maakt. Pick your favourite!

Ben jij ook mee met de chain trend? Laat het ons weten en deel een foto van je favoriete schakelarmband of schakelketting op social media met #LucardiLife, wie weet win je dan wel een Lucardi Giftcard t.w.v. €50!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..