30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe modetrends! Soms blijft een trend enkele jaren aanwezig, soms komen er nieuw trend bij en soms komen trends na jarenlang afwezig te zijn geweest, weer terug. Een trend die teruggekomen is uit de jaren ’90 en waar wij groot fan van zijn, zijn de statement oorbellen. In deze blog vertellen we je er graag iets meer over.

To make a statement

Statement oorbellen zijn er om mee op te vallen, en dus een statement mee te maken! De oorbellen zijn groot van formaat en vaak afgewerkt met mooie details zoals gekleurde steentjes en leuke kwastjes. Hierdoor zijn deze oorbellen de perfecte eyecatcher waarmee je jouw outfit een extra opvallende toets geeft. Met slechts een paar statement oorbellen maak je een basic outfit extra opvallend.

A pop of colour

Statement oorbellen zijn niet alleen perfect voor een feestelijk avondje uit, maar ook een dagelijkse outfit kan wel een paar statement oorbellen gebruiken. Zo zijn de zwarte statement oorbellen met kwastjes ideaal om te dragen naar een trouwfeest, terwijl de knalblauwe variant perfect geschikt is om een basic outfit mee op te vrolijken. It’s called colour popping with style!

In de jaren ’90 waren de statement oorbellen een ware trend. Ben jij ook zo blij dat deze trend weer helemaal terug van weg geweest is? Met een paar statement oorbellen kan je je outfit direct extra karakter geven. Of ga voor kleurrijke statement oorbellen om extra kleur toe te voegen aan je look! Ben jij overtuigd? Shop dan snel je favoriete statementoorbellen op Lucardi.be!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..