20% extra winkelwagenkorting op alles* Bekijk alles!

Wij kunnen het ons niet voorstellen om zonder sieraden de deur uit te gaan. Een horloge, oorbellen of armbandjes maken een outfit compleet en helemaal af. Maar welke sieraden kun je nu het beste dragen naar je werk? En waar moet je bij stilstaan wanneer je sieraden voor een werkdag omdoet? In deze blog leggen we je het haarfijn uit!

Type baan
Het type baan dat je hebt, kan een groot verschil maken in de handigheid van het dragen van enkele sieraden. Zo is het dragen van ringen voor mensen die veel met hun handen werken vaak niet toegestaan, maar ook is dit niet altijd even handig. Wanneer je je handen namelijk veel gebruikt, stroomt er veel bloed naar je vingers en kunnen deze tijdens het werken uitzetten. Hierdoor kan het voorkomen dat een ring wat strakker gaat zitten en kan gaan irriteren. Ook kan het voorkomen dat wanneer je handen wat opgezwollen zijn, je ook de ring minder makkelijk af krijgt. Heb je tips nodig om een te strakke ring af te krijgen? In deze blog leggen we met handigheidjes uit hoe je hem gemakkelijk afkrijgt!

 

 

 

 

 

 

Maar ook horloges en armbanden zijn niet altijd fijn om te dragen bij sommige jobs. Zo kunnen mensen die veel achter hun computer werken het irritant vinden om een horloge of armbandjes om te hebben, omdat deze continu tegen het bureau of het toetsenbord knallen tijdens het typen. Daarom is het handig om na te denken wat voor soort werkzaamheden je zoal uitvoert op een dag, zodat je sieraden je zo min mogelijk hinderen tijdens het werk!

Oorbellen kunnen vrijwel altijd op het werk! Van knopjesoorbellen tot kleine hangers, over het algemeen hinderen ze niet tijdens het werken én maken ze je outfit helemaal compleet! Zo kun je gaan voor minimalistische stekers, oorbellen met stenen of kleine creolen! Eigenlijk zijn de mogelijkheden voor oorbellen op het werk eindeloos!

Ook met kettingen kan je goed uit de voeten. Je kunt bijvoorbeeld meerdere kettingen omhangen en zo de layering trend toepassen! Ook kun je gaan voor een minimalistische choker gaan om je outfit nét dat beetje extra te geven. Ook kettingen met hangers zijn altijd goed wanneer je je werkoutfit wat meer flair wilt geven.

Maar… het allerbelangrijkste is dat jij je comfortabel voelt bij het dragen van welke sieraden dan ook! 

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..