Lucardi heeft in samenwerking met influencer Muriëlle van Schaik een exclusieve collectie uitgebracht! De collectie bestaat uit verschillende juwelen die perfect te combineren zijn met al je zomerse looks.

De nieuwe collectie met influencer Muriëlle van Schaik staat live! Muriëlle heeft een enorm bereik met haar ruim 250.000 volgers op Instagram. Ook is zij sinds kort erg actief op Tiktok! Volg jij haar daar al? De samenwerking tussen Muriëlle en Lucardi is ongeveer een half jaar geleden van start gegaan en heet de Holy Charms collectie.  

 armbanden murielle

The Holy Charms: combineer je juwelen!

De Holy Charms collectie is echt gemaakt om met elkaar te combineren. Er zijn armbanden, ringen, oorbellen en kettingen te verkrijgen, en ze zijn perfect voor het zomerseizoen. De totale collectie bestaat uit zo'n 35 verschillende juwelen van het materiaal staal. Het materiaal is premium stainless steel en zal dus lang mee gaan. Het voordeel is ook dat het een sterk materiaal is.  

Muriëlle zegt zelf dit over de collectie: "The Holy Charms collectie is voor mij persoonlijk heel bijzonder omdat ik sinds mijn 8ste jaar kettingen spaar met een religieus tintje; rozenkransen, Maria hangers en medaillons. Deze kocht ik voornamelijk in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. In Nederland kom je dit soort juwelen ook hier en daar weleens tegen, maar vaak wel op een andere manier. Voordat The Holy Charms collectie gelanceerd werd, kreeg ik op Instagram veel vragen over mijn juwelen. 'Waar heb je die ketting gekocht?', 9 van de 10 keer moest ik dan zeggen: 'in het buitenland'. Voor The Holy Charms wilde ik graag de sfeer van die inmiddels grote verzameling terug zien in de collectie en mijn eigen twist eraan geven. Naar mijn mening is dat erg goed gelukt!

Alle juwelen uit de collectie zijn goudkleurig en gemaakt om met elkaar te combineren. De hangers en medaillons lijken op de vintage juwelen van je grootouders met een mediterraanse uitstraling. Sommige items zijn meer boho, andere doen je denken aan de 80s en 90s. De collectie is in principe voor iedereen geschikt omdat het een hele diverse collectie is. Van fijne kralen armbanden en oorbellen, tot een rozenkransje, goldplated bangles en grove chains. Voor iedereen zit er wel iets bij! Ik heb niet één favoriet juweel, ik heb een favoriet per style. Kies ik 's ochtends voor een hele vrouwelijke outfit, casual of toch meer urban? Dan heb ik per style een favoriete combinatie."

ketting the holy charms the holy charms lucardi

Zomerjuwelen bij Lucardi

De Holy Charms collectie bestaat uit 35 verschillende items. Het is een mix van ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. De juwelen zijn gemaakt van premium stainless steel en zijn afgewerkt met een goldplated laag. Alle items uit de collectie kun je los dragen maar zijn juist ontworpen om gemakkelijk met elkaar te kunnen combineren. De prijzen variëren tussen de €14,99 en €24,99. Helemaal budgetproof dus!

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over deze collectie? Dit is een exclusieve collectie waar maar een beperkt aantal stuks van zijn, dus hurry up and go shopping!

Benieuwd naar de nieuwste updates? Volg dan ook ons Instagram account @lucardi_juwelier, Muriëlle via @murielle of de pagina van de juwelen zelf, @theholycharms


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..