t.e.m. 4 oktober 2+1 gratis op stalen juwelen. Bekijk alles!

Misschien heb je ze al voorbij zien komen in een van onze folders of op onze website, maar we hebben sinds kort een nieuwe collectie van de Swarovski Crystals sieraden! Deze sieraden vallen extra op omdat de collectie bestaat uit gekleurde stenen. Door de hoeveelheid facetten in het sieraad krijgt het Swarovski kristal een extra mooie schittering. Het leuke aan deze collectie is dat het ook nog betaalbaar is!

 

Oorbellen, kettingen en sets

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor bijvoorbeeld de feestdagen? Dan is een mooi sieraad uit deze nieuwe collectie een echte aanrader.  Je kan de Swarovski oorbellen of kettingen los kopen, maar ook in een set zoals te zien op de foto, met een mooie cadeauverpakking!

De sieraden zijn ook te koop in verschillende vormen, namelijk hoekig voor een wat stoerdere look en een druppelvorm voor een sierlijke uitstraling.   

 

Wat zijn de verschillende opties?

De Swarovski sieraden zijn dus verkrijgbaar in verschillende vormen, maar er zijn ook meerdere opties in kleur! Omdat de kristal stenen natuurlijk zo opvallend zijn bij Swarovski sieraden, wil je misschien liever een wat kalmere kleur van de ketting zelf. Bovenstaande Swarovski ketting is een voorbeeld van het materiaal zilver met een rhodiumlaagje erover voor extra bescherming. 

Wil je helemaal all-out gaan met je nieuwe aankoop?! Dan kies je natuurlijk voor een goud- of rosékleurige ketting! De kettingen hebben een lengte van 42 cm en hebben ook een verlengstuk van 3 cm, zodat je zelf kan afstelling hoe je het mooi vind staan.

Voor de kristallen oorbellen zijn ook zilver-, rosé en goudkleurige opties, en hebben een gewicht van maar ongeveer 3 gram. Bijvoorbeeld van onderstaande oorhangers!

 

En we hebben uiteraard naast deze nieuwe collectie van Swarovski Crystals ook nog een uitgebreide collectie sieraden van Swarovski!

Heb jij onze nieuwe Swarovski Crystals collectie al gezien? Welk sieraad is jouw favoriet?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..