Misschien heb je ze al voorbij zien komen in een van onze folders of op onze website, maar we hebben een grote collectie van juwelen met Swarovski Crystals bij Lucardi! Deze juwelen vallen extra op omdat de collectie bestaat uit gekleurde stenen. Door de hoeveelheid facetten in het juweel krijgt het Swarovski kristal een extra mooie schittering. Het leuke aan deze collectie is dat het ook nog betaalbaar is!

juwelen met swarovski crystals lucardi belgie juwelen swarovski crystals

Oorbellen, kettingen en sets met Swarovski Crystals

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor bijvoorbeeld de feestdagen? Dan is een mooi juweel uit deze nieuwe collectie een echte aanrader.  Je kunt de oorbellen of kettingen met Swarovski Crystals los kopen, maar ook in een set zoals te zien op onderstaande foto, met een mooie cadeauverpakking! Door een set cadeau te geven, verras je iemand met een compleet nieuwe juwelenlook.

De juwelen zijn ook te koop in verschillende vormen, namelijk hoekig voor een wat stoerdere look en een druppelvorm voor een sierlijke uitstraling. Welke vorm past het beste bij jouw juwelenstijl?

lucardi swarovski crystals set oorbellen swarovski crystals lucardi belgie

Wat zijn de verschillende opties?

De Swarovski juwelen zijn dus verkrijgbaar in verschillende vormen, maar er zijn ook meerdere opties in kleur! Omdat de kristal stenen natuurlijk zo opvallend zijn bij Swarovski juwelen, wil je misschien liever een wat rustigere kleur van de ketting zelf. Bovenstaande Swarovski ketting is een voorbeeld van het materiaal zilver met een rhodiumlaagje erover voor extra bescherming. 

Wil je helemaal all-out gaan met je nieuwe aankoop?! Dan kies je natuurlijk voor een goud- of rosékleurige ketting! De kettingen hebben een lengte van 42 cm en hebben ook een verlengstuk van 3 cm, zodat je zelf kan afstelling hoe je het mooi vind staan. Voor de kristallen oorbellen zijn ook zilver-, rosé en goudkleurige opties, en hebben een gewicht van maar ongeveer 3 gram.

New in: Swarovski Zirconia

Onlangs hebben we weer heel veel nieuwe juwelen toegevoegd aan deze collectie, onder andere een aantal juwelen met Swarovski Zirconia! Sprankelende oorbellen, ringen, kettingen én armbanden om jouw jewellery stash mee aan te vullen. Allemaal in verschillende stijlen zodat er altijd iets tussen zit wat bij jou past. Neem bijvoorbeeld de minimalistische oorbellen met kleine Swarovski Zirkonia steentjes. Deze accessoire geven een subtiele sparkle aan jouw outfit. Elk item komt met een bijpassend paar oorbellen en een matching ketting. Wij zijn fan!

lucardi belgie juwelen met swarovski zirconia lucardi belgie juwelen

Naast deze simpele varianten hebben we ook nieuwe juwelen toegevoegd met veel hoger bling gehalte! Door deze it-ring te dragen in combinatie met een opvallende armband, laat jij aan iedereen zien dat jij groot fan bent van de Swarovski Zirconia. Deze juwelen kun je makkelijk integreren in je day-to-night looks.

lucardi oorbellen met swarovski zirconia

Heb jij al een mooi juweel gevonden met Swarovski Zirconia of Swarovski Crystals? Welk juweel is jouw favoriet? Check alle juwelen nu via onze website


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..