Sinds kort hebben wij een nieuwe collectie horloges van het merk Superdry! Ken jij dit merk al? Als je hiermee bekent bent denk je vast aan de kledingcollectie van Superdry. Maar hiernaast verkopen ze ook horloges, en die zijn nu te krijgen bij Lucardi! Superdry is een van oorsprong Brits merk maar combineert qua stijl juist de Japanse en Amerikaanse cultuur. Het merk valt op door de uitgesproken kleuren, vernieuwende designs en goede kwaliteit.

 

Deze leuke combinatie van felle kleuren en een trendy designs zie je dan ook goed terug in de nieuwe horlogecollectie. Extra leuk is dat de horloges door zowel dames en heren kunnen worden gedragen, ze zijn namelijk unisex! De keuzemogelijkheden lopen uiteen bij dit merk, zo hebben we bijvoorbeeld het onderstaande stoere horloge met rubberen band. De donkere kleur en het materiaal geven een stijlvolle en moderne uitstraling, én het zorgt ervoor dat je het horloge met alle soorten outfits kan combineren.

 

 

Superdry heeft ook andere opties, bijvoorbeeld de meer speelse en kleurvolle horloges. Ook deze kunnen worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Zo heb je bijvoorbeeld onderstaand sportieve horloge met oranje-roze kleur. Je ziet het Superdry logo op de achtergrond van de wijzerplaat, wat het horloge een extra speels effect geeft. Met dit horloge val jij sowieso op! Ben jij ook al fan?

 

Alle horloges van Superdry in onze collectie zijn gemaakt met een quartz uurwerk en hebben een siliconen band. Deze zijn te verstellen in jouw gewenste maat doormiddel van een gespsluiting.

Wil jij graag een betaalbaar én trendy horloge? Dan zit je bij deze nieuwe collectie helemaal goed. Benieuwd wat er allemaal tussen zit? Check snel alle horloges die we hebben van Superdry op onze site. Have fun shopping!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..