20% extra winkelwagenkorting op alles* Bekijk alles!

Eindelijk begint de lente écht op te starten. De dagen worden langer en de zon blijft langer schijnen, dé uitgelegen kans om wat extra kleur toe te voegen aan je outfit. Steeds vaker zie je de combinatie van gekleurde stenen in sieraden, maar hoe pas je dit nu het beste toe bij je eigen outfit? Vandaag geven wij je in deze blog een simpel stappenplan waardoor je gemakkelijk kleur kan toevoegen aan je look!

Stap 1: Begin klein – Ga voor één enkel sieraad

Vind je het dragen van gekleurde sieraden ietwat eng? Begin dan met het dragen van één sieraad, en kies hiervoor een ketting, ring of armband met gekleurde steen in jouw favoriete kleur. Op die manier kan je nooit de fout in gaan en kan je langzaam wennen aan de kleur in het sieraad.

Stap 2: Combineer sieraden met hetzelfde kleur materiaal

Inmiddels gewend aan je sieraad met gekleurde steen en toe aan de volgende stap? Probeer dan eens dit sieraad te combineren met andere armbanden, ringen of kettingen met dezelfde metaalkleur. Bijvoorbeeld een zilveren ring met gekleurde steen met een mooi, simpel zilverkleurig armbandje. Op die manier kan je kijken wat je prettig vind om te dragen én combineer je gelijk sieraden.

Stap 3: Kies voor een extra sieraad in dezelfde kleurtint

De volgende stap is om een sieraad te kiezen die dezelfde kleurtint heeft als degene uit stap 1. Kies voor een bijpassend kettinkje bij je armband of ring in dezelfde steenkleur. Of ga voor een sieraad met een steen in dezelfde kleurtint. Denk bijvoorbeeld aan lichtblauwe steen gecombineerd met een donkerblauwe. Doordat je in dezelfde ‘kleurgroep’ blijft mixen, zullen de kleuren nooit bij elkaar gaan vloeken!

Stap 4: Boost your colour!

Ben je klaar om je gekleurde sieraden een extra boost te geven? Dan kun je je nagels in dezelfde kleur lakken als je sieraden. Op die manier laat je zowel je nagels als je sieraden nog meer shinen! Ook kun je kiezen voor een felgekleurd horloge die bij je sieraden past om je outfit een kleurrijke touch te geven. En is niks voor jou te gek? Kies dan voor sieraden met gekleurde stenen die tegen elkaar afsteken, zoals rood en blauw. Op die manier vallen je accessoires extra op!

Stap 5: Doe het gewoon!

Het belangrijkste bij deze trend is om het gewoon te doen. Ben je onzeker? Door de gekleurde sieraden te combineren met neutrale kan je eigenlijk nooit de fout in gaan. Of je nu één of meerdere sieraden met dezelfde kleur draagt. Of kiest voor contrasterende kleuren. Met deze trend kan het allemaal! Zelfs gecombineerd met felgekleurde nagellak.

 

Het leukste van deze trend is het feit dat het niet eens veel hoeft te kosten, want bij Lucardi verkopen wij sieraden met een gekleurde steen voor een klein prijsje vanaf 9,99!  Dus durf die eerste stap te zetten en ga op verkenning naar wat jij mooi vindt om te dragen. Het belangrijkste is dat jíj je comfortabel voelt met de sieraden die je draagt, want dan begin jij vanzelf ook te stralen!
 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..