Yes, de lange winterdagen zijn voorbij en het begint langzaamaan weer langer licht te worden. Het lekkere weer staat eindelijk voor de deur, dus wordt het nu ook echt tijd voor een leuke nieuwe lentelook! Als wij aan lente denken, denken we vooral aan lichte kleuren, verfrissende nieuwe stijlen en instant happiness! Who’s with us?

Lulu Jewels: juwelen met natuursteen

Als je met enige regelmaat op onze website kijkt dan heb je deze collectie vast al eens voorbij zien komen, maar wij zijn fan! De Lulu Jewels collectie bestaat uit diverse stalen juwelen met echte natuurstenen die elk een speciale werking hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld de opaal juwelen waarbij de prachtige roze steen staat voor liefde en het helen van emoties. Ook zou deze steen je helpen om de verbinding met je innerlijk te versterken. De collectie heeft nog meer bijzondere natuursteen juwelen zoals bijvoorbeeld turquoise oorbellen. Naast de werking van de stenen passen deze juwelen door de kleuren he-le-maal bij het lentegevoel en brengen ze nét die finishing touch aan je outfit.

Natuursteen oorbellen

 

Birthstones juwelen

Bij de lente hoort ook wel een beetje een sprankelende look, toch? Met de geboortestenen collectie weet je zeker dat je met een frisse lentelook start. Je hebt juwelen in zilver en goldplated, en allemaal versierd met de mooiste schitterende zirkonia stenen. Elke steen hoort bij een bepaalde maand, zo kan je een juweel uit kiezen met de geboortesteen van de maand waarin jij geboren bent! De collectie bestaan uit ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Persoonlijk vind ik de geboortesteen ring erg mooi. De steen lijkt steeds weer iets anders door de lichtval.

Geboortesteen sieraden

 

Kleurrijke horloges

Persoonlijk hou ik ervan om mijn look af te maken met een mooi horloge. Normaal zou ik voor basic kleuren als zwart en grijs gaan, maar wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien past daar iets kleurrijks bij. Daarom heb ik een aantal vrolijke horloges op een rijtje gezet.

Ga bijvoorbeeld voor één van onze kleurrijke Regal horloges, verkrijgbaar in diverse modellen. 

Wit Regal horloge Regal horloge zand Roze Regal horloge

 

Je kan ook kiezen voor een smartwatch van Marea. Deze zijn er in verschillende soorten en maten én hebben vrolijk gekleurde bandjes. Er zijn voor de smartwatches ook horlogebandjes met een leuk printje. Hierbij een kleine greep uit de collectie:

Groene Marea smartwatch Roze Marea smartwatch Bloemen Marea smartwatch

 

Kortom, het is hoog tijd om de koude temperaturen achter ons te laten, en eerlijk is eerlijk, met deze juwelen halen we al een beetje het zonnetje in huis, toch?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..