Heb jij net als wij een overload aan sieraden? Dan heb je natuurlijk ook een plekje nodig om deze op te bergen. Een tijdje geleden schreven we al een blog met leuke DIY ideetjes, maar misschien ben jij niet zo handig of heb je er gewoon geen zin of tijd voor.

Geen probleem we hebben namelijk ook super leuke sieradendoosjes in ons assortiment!

Sieradendoosje met glas
We hebben onlangs super leuke nieuwe sieradendoosjes toegevoegd aan onze collectie. Deze hebben een trendy ‘hexagon’ vorm en zijn rosékleurig! Deze zijn zo leuk dat je ze een leuk plekje in huis kan geven. Dit doosje is verkrijgbaar 2 formaten, namelijk small en large. De kleine maat is perfect voor ringen en armbandjes en in de grote maat kun je je favoriete horloges opbergen!

Naast de ‘hexagon’ doosjes hebben we ook wat grotere glazen sieradenkistjes toegevoegd. Deze hebben handige vakjes van verschillende groottes. En dit leuke doosje herinnert je er elke dag even aan dat het superbelangrijk is dat je van je zelf houdt! Zo’n motivatie quote vinden we aan het begin van de dag toch wel erg fijn. Dit modelletje met quote is verkrijgbaar in ‘goud’ en ‘zwart’. De gouden sieraden doos heeft “Darling don’t forget to fall in love with youself first”, terwijl de zwarte "Life is too short to wear boring jewellery" als quote heeft. Leuk om te hebben!

Grote sieradendoosjes
Vind jij bovenstaande doosjes erg leuk, maar heb jij toch iets meer opbergruimte nodig? Of wil jij er eentje die je handig mee kan nemen, zonder dat hij breekt? We hebben ook sieradendoosjes van kunstleer in diverse groottes.
Onze favoriet heeft lekker veel opbergvakjes, een lade die automatisch opengaat bij het optillen van de deksel én een handig spiegeltje heeft. Eigenlijk is deze sieradendoos sowieso een musthave voor iedere sieradenliefhebber!

Verzilverde sieraden- of geschenkdoosjes
Wij hebben ook een aantal superleuke verzilverde geschenk- en sieradendoosjes om cadeau te geven bij een geboorte, doop of communie bijvoorbeeld. Een mooi cadeau voor de kleintjes! Iets waar ze later nog mooie herinneringen aan zullen hebben. Je kunt deze sieradendoosjes ook nog extra persoonlijk maken met een gravure, waardoor je cadeau een uniek aandenken wordt.

Wil jij een sieradendoos shoppen? Bekijk dan hier de hele collectie van Lucardi!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..