30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Eén van de juwelentrends van de afgelopen jaren: de earparty! Eigenlijk niet meer weg te denken als je aan oorbellen denkt, want zeg nu zelf: hoe meer oorbellen, hoe beter, nietwaar? Zeker wanneer je 3 gaatjes in je oren hebt, kan een earparty jouw outfit compleet maken. Mixen en matchen is daarbij de boodschap! Hoe je een feestje van je oor maakt? In deze blog geven we je tips en inspiratie wanneer je 3 gaatjes hebt, en leggen we je stap voor stap uit hoe je de perfecte earparty creëert.

Stap 1: Kies de stijl

Met een earparty kan je alle kanten op. Bepaal hiervoor eerst om welke gelegenheid het gaat. Is het voor een feestje, wil je indruk maken op je lief, of maak jij het liefst elke dag een statement van je oor? Waar je ook voor kiest, ga voor de earparty die het best bij jou past!

Voor welke earparty zou jij kiezen? Eentje om een statement mee te maken of eerder een subtiele combinatie?

Statement earparty     Subtiele earparty

Stap 2: Kies je oorbellen

Wanneer je je keuze hebt gemaakt naar welk soort earparty jouw voorkeur uitgaat, dan is het tijd om oorbellen hiervoor uit te zoeken. Kies de oorbellen die het best bij elkaar passen op basis van materiaal, grootte, lengte, kleur of stijl. Zo zorg je ervoor dat de 3 oorbellen naast elkaar een mooi geheel worden. Inspiratie nodig? Hieronder vind je enkele combinaties voor 3 oorgaatjes die jou  gaan helpen bij het samenstellen van de perfecte earparty:

Inspiratie 1: Alles in één kleur of thema, zoals deze earparty van goudkleurige oorbellen in een sterretjes thema

Earparty in sterren thema

 

Inspiratie 2: Een combinatie van oorringen met verschillende hangertjes

Earparty met verschillende hangertjes

 

Inspiratie 3: Een combinatie van verschillende soorten oorbellen zoals oorringen, oorknopjes en oorhangers 

Earparty met verschillende soorten oorbellen

Stap 3: Mix&Match

Heb je de perfecte set oorbellen voor 3 gaatjes gevonden? Dan begint nu het echte werk! Voeg enkele earcuffs toe aan jouw earparty en mix en match deze met de andere oorbellen uit de set. Heb je piercings in je oor? Dan kan je deze natuurlijk ook afstemmen met je earparty. Benieuwd hoe je een feestje van je oor maakt? Take a look!

Earparty met earcuffs


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..