30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Een smartwatch is tegenwoordig niet meer weg te denken als modeaccessoire. Bij Lucardi breiden we daarom ons horlogegamma steeds verder uit met nieuwe smartwatches. Maar wat is een smartwatch nu precies? Hoe draag je het? En hoe combineer je een smartwatch met andere juwelen? We leggen het je graag uit in deze blog. 

Een normaal horloge versus een smartwatch

Een ‘normaal’ horloge is tegenwoordig eigenlijk niet meer nodig om de tijd bij je te dragen. Hiervoor heb je immers een smartphone op zak. Vooral voor mannen is een horloge daarom echt enkel een modeaccessoire geworden om een outfit te vervolledigen, vaak is een horloge dan ook het enige juweel dat een man draagt. Een smartwatch biedt echter veel meer mogelijkheden. Zo meet een smartwatch van alles, waardoor je inzichten krijgt over je gezondheid, zoals het bijhouden van je hartslag, bloeddruk, zuurstofgehalte en het aantal stappen dat je op een dag zet. Daarnaast biedt een smartwatch nog meer mogelijkheden, zoals het ontvangen van notificaties van je e-mail en smartphone berichten. Uiteraard is het ook mogelijk om de tijd af te lezen op een smartwatch. De collectie smartwatches bij Lucardi bestaat uit meerdere toffe modellen in verschillende stijlen en kleuren, zo maakt een smartwatch ook nog eens je outfit compleet! 

blauwe smartwatch lucardi smartwatch blauw lucardi

Hoe combineer je een smartwatch

Een smartwatch is tof, maar hoe combineer je een slim horloge nu met andere juwelen? De smartwatches zijn genderneutraal en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen hebben we als tip om een stalen armbandje te dragen bij een smartwatch. Voor vrouwen adviseren we eerder om aan de andere hand mooie ringen of armbandjes te dragen, zodat het niet te druk wordt. Ben je verzot op juwelen en cmix en match je er graag op los, kies er dan voor om een paar subtiele armbandjes te dragen bij je smartwatch. Overigens stelen onze smartwatches zelf al de show, dus het is geen verplichting om een smartwatch te combineren met andere juwelen. Kies wat het best bij je past.

Zo werkt de smartwatch!

Ben jij een groot fan van smartwatches of juist nog niet zeker om er eentje te gaan kopen? Bekijk dan deze video waarin je ontdekt hoe een smartwatch precies werkt. We hebben alle functies voor je op een rijtje gezet om te tonen wat een slim horloge allemaal kan. Go check it out!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..