Er zijn nieuwe 14k gouden ringen toegevoegd aan onze collectie. Subtiel, met bedeltjes én met gekleurde steentjes. Oh yes baby, we like it gold!

Dit soort ringetjes heb je vast en zeker gespot bij alle it-girls. Subtiele goudkleurige ringen met gekleurde stenen. Ook wij hebben deze ringen toegevoegd aan onze collectie! Onze ringen zijn gemaakt van het materiaal 14 karaat goud. Dit betekent dat er 58,5% aan puur goud verwerkt zit in de ring. Dit zorgt ervoor dat jouw ring lang mooi blijft als je er voorzichtig mee omgaat. Perfect dus als je jezelf wilt trakteren op een mooi sieraad. Ben jij benieuwd welke ringen er nieuw zijn? Lees dan snel verder!

 

14 Karaat gouden ring met een zirkonia steen

Dit ringetje is een musthave voor elke vrouw! Door de zirkonia steen krijgt jouw look een subtiel glansje. Heb jij al een aantal 14 karaat gouden ringen in je sieradencollectie? Deze ring kun je gemakkelijk met al je andere ringen combineren! Deze ring is verkrijgbaar met een witte, gele, licht roze, licht blauwe en fuchsia zirkonia steen.

 

14 Karaat gouden ring met een markies vormige zirkonia steen

Mag het zirkonia steentje iets meer opvallen? Dan past deze ring misschien beter bij jou. Deze ring heeft een markies vormige zirkonia steen. Het is ook leuk om deze ring samen te dragen met de eerste ring voor een speels effect. Deze ring is verkrijgbaar met een witte, licht roze, licht blauwe en fuchsia gekleurde zirkonia steen.

 

14 Karaat gouden ringen met een bedel

Er zijn drie nieuwe 14 karaat gouden ringen met een bedel in de collectie. De eerste ring heeft een goud balletje als hanger aan de voorkant. De tweede ring is hetzelfde maar dan met een zirkonia steen als bedel. Het laatste bedel ringetje heeft een platte, ronde hanger.  Als je geen fan bent van ringen met gekleurde stenen zijn deze ringen perfect voor jou. Het zijn minimalistische ringen die toch net dat beetje extra toevoegen aan je ringparty.

 

14 Karaat gouden ringen met twee balletjes

Deze twee ringen zijn leuk voor de afwisseling! Doordat de ringen twee balletjes hebben, is het net iets specialer dan bijvoorbeeld de ring met een gekleurde zirkonia. Ook hier kun je weer kiezen voor een ‘’all golden’’ look of voor een beetje sparkle and shine met zirkonia stenen. 

 

14 Karaat gouden ringen met meerder multicolor zirkonia stenen

The rainbow trend is here to stay! Zo ook in de 14 karaat gouden ringen collectie. Er zijn drie verschillende nieuwe ringen die zijn afgewerkt met multicolor regenboog zirkonia stenen. Doordat de ringen verschillende kleuren hebben, matchen de ringen bijna altijd wel bij jouw outfits. Stiekem zijn deze ringen onze favoriet uit de hele collectie!

Welke ring uit deze collectie ga jij op je wishlist zetten? 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..