30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Ken jij de houten horloges van HOT & TOT al? Dit Nederlandse merk met prachtige, handgemaakte houten horloges brengt een unieke combinatie van stijl, luxe en duurzaamheid!

De horloges van HOT & TOT zijn gemaakt van verschillende soorten hout waardoor elk horloge een eigen uitstraling heeft. De HOT & TOT horloges zijn licht en ook nog eens ademend, hierdoor voelen ze super comfortabel aan wanneer je ze om je pols hebt. De horloges van HOT & TOT zijn volledig met de hand gemaakt van hout en zijn geheel vrij van giftige stoffen en kunstmatige materialen.

Houten heren horloge HOT & TOT

De ontwerpers van HOT & TOT halen hun inspiratie uit verre reizen, maar ook uit fietstochten door nabijgelegen duinen of natuurgebieden. Alle houten horloges zijn door hen ontworpen met een scherp oog voor detail en een duurzaam karakter.

Doordat de horloges van HOT & TOT zijn gemaakt van hout, zijn ze perfect te combineren met andere juwelen en passen ze bij elke kledingstijl. Of je nu verzot bent op kleur, een klassiek of sportief type bent of enkel basic tinten in je kleerkast hebt hangen, de houten horloges van HOT & TOT matchen met eender welke outfit!

Houten horloge marmeren plaat Houten horloge zwart Houten horloge vierkant

“Watches won’t change the world. The ones who wear them will.“

Bij HOT & TOT staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt dan ook bewust gekozen om resthout te gebruiken voor de productie van de horloges. Resthout is het hout dat overblijft bij de productie van meubels of andere houten producten en anders niet gebruikt zou worden. Door voor resthout te kiezen, hoeven er geen extra bomen gekapt te worden. Naast het gebruik van resthout heeft HOT & TOT nog een manier om de horloges duurzaam te vervaardigen. Voor elk verkocht horloge van HOT & TOT, wordt er namelijk een boom geplant, dit doen ze in samenwerking met de vzw One Tree Planted. Namens HOT & TOT zijn er ondertussen duizenden bomen aangeplant in Bolivia, de Filipijnen en in de Amerikaanse staat Oregon. Zo maakt HOT & TOT in samenwerking met One Tree Planted de aarde een stuk groener!

Houten dames horloge HOT & TOT

Het is niet modieus of duurzaam, met een HOT & TOT horloge maak je de wereld een stukje beter en geef je je outfit een eigentijdse toets tegelijkertijd. Bekijk en shop dus snel de HOT & TOT houten horloges!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..