Naamjuwelen

De naamjuwelen, waar het eerst echt nog een juweel van ‘vroeger’ was, is het nu weer helemaal terug van weggeweest! Je ziet de naamjuwelen in verschillende materialen en lettertypes en zijn een echte trend op dit moment.

Welk naamjuweel is jouw favoriet? Ga je voor een naamketting, naamarmband of misschien toch een naamring? Jij maakt het helemaal naar je eigen smaak. De juwelen zijn verkrijgbaar in zilver, goldplated en roséplated. Zo heb je bijvoorbeeld een ketting met naam in verschillende lettertypes zoals sierlijk, modern of in het Arabisch. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een naamketting met een geboortesteen of hart.

lucardi belgie naamketting

Gepersonaliseerde juwelen

Naast een armband of ketting met naam, is het personaliseren van juwelen sowieso erg populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten graveren van juwelen. Hierbij maak je jouw favoriete juwelen nog specialer omdat je helemaal zelf kan bepalen wat er op staat, en in welke stijl.

Bij Lucardi kun je al vanaf €7,99 laten graveren en dit duurt meestal maar 1 werkdag. Dit kan je zelfs in één van onze Lucardi winkels laten doen!

Het laten graveren van kettingen en ringen kennen we inmiddels wel, maar wist je dat graveren van oorbellen ook mogelijk is bij Lucardi? Dit maakt het extra uniek! Zo heb je bijvoorbeeld de goldplated oorbellen met romeinse krans om de randen.

Speciale bestellingen

Sommige gepersonaliseerde juwelen duren langer om te laten graveren. Deze juwelen worden als speciale bestellingen gezien en worden door een extern bedrijf gegraveerd. De naamjuwelen worden namelijk speciaal voor jou gemaakt! Daarom duurt dit ongeveer drie weken. Meer weten? Je leest hier alles over graveren bij Lucardi!

Inspiratie

Over een aantal weken staat Valentijnsdag alweer voor de deur, een perfecte gelegenheid voor een gepersonaliseerd juweel. Verras je geliefde of vriend(in) met een persoonlijk cadeau! Ga je voor een naamjuweel of wil je toch een persoonlijke boodschap achterlaten en laat je een juweel graveren? En zelfs op onze geschenken zoals spaarpotten of besteksets is dit mogelijk! Waar je ook voor gaat, you make it personal!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..