Een gepersonaliseerd juweel is prachtig om te dragen en om te geven! Daarom introduceert Lucardi de Love Month Stone collectie met maandsteen juwelen. Elke maand heeft een prachtige steen, en elke maandsteen heeft een andere betekenis en kleur. Hierdoor zijn de 12 verschillende maandstenen stuk voor stuk uniek! De maandstenen vind je terug in oorbellen, ringen en kettingen, waarmee je naar hartenlust kan combineren. Is er een kleurtje bij dat je graag ziet? Dan kan je daar uiteraard ook gewoon voor kiezen, ook al past deze niet bij een maand die een speciale betekenis voor jou heeft. Ben jij benieuwd naar de maandsteen van de datum waarop jij en je lief samen zijn? Of welke maandsteen past bij de geboortemaand van jouw kindje? Hieronder zetten we alle maandstenen voor je op een rijtje.

Maandsteen januari
Maandsteen februari
Maandsteen maart
Maandsteen april
Maandsteen mei
Maandsteen juni
Maandsteen juli
Maandsteen augustus
Maandsteen september
Maandsteen oktober 
Maandsteen november
Maandsteen december

Welke maandsteen heb ik?

Er zijn verschillende maandstenen in de Love Month Stones collectie van Lucardi. De juwelen uit deze collectie zijn gemaakt van het materiaal zilver met een laagje rhodiumplating verguld met goud (goldplating). Voor elke maand is er een bijpassende kleur steen, waarbij je in totaal uit 12 stenen kan kiezen voor jouw ketting, oorbellen of ring.

Maandsteen januari: Garnet

maandsteen januari

Maandsteen februari: amethyst 

   

Maandsteen maart: aquamarine

maandsteen lucardi

Maandsteen april: white

Maandsteen mei: emerald

Maandsteen juni: lavender

Maandsteen juli: ruby

Maandsteen augustus: peridot

Maandsteen september: sapphire

Maandsteen oktober: pink

Maandsteen november: yellow

Maandsteen december: blue topaz

Ook mooi: juwelen met edelsteen of geboortesteen

Op zoek naar andere gepersonaliseerde juwelen? Snuister dan eens rond in ons gamma juwelen met edelstenen of een geboortesteen, ook dat vind je bij Lucardi! Zo zijn er volop keuzes te maken, en is jouw juweeltje altijd persoonlijk en uniek. Voor momenten als Valentijnsdag, Moederdag, een geboorte of verjaardag zijn deze persoonlijke juwelen dan ook het perfecte geschenkidee!  


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..