30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Vind jij het lastig om leuke Valentijns geschenkjes te bedenken? Lucardi helpt je met alle liefde! Lees snel verder en laat je inspireren door onze top 5, want bij Lucardi vind je de leukste geschenkjes.

1. Make it personal

Met een persoonlijk geschenkje maak jij het extra speciaal met Valentijnsdag. Laat bijvoorbeeld een juweel graveren, ga voor een birthstone juweel of ga voor onze nieuwe trendjuwelen: de love month stones. Met dit juweel kies je de geboortemaand óf de maand waarin jullie officieel werden. Elke maand heeft een eigen kleur, hoe leuk is dat?! Benieuwd naar de love month stones juwelen? Laat je dan hier inspireren:

Love month stone kettingen

2. Favorieten juwelen met hartjes

juwelen met hartjes zijn natuurlijk de leukste geschenkjes om te geven voor Valentijnsdag. Wij zetten een paar van onze favorieten op een rijtje:

14 karaat geelgouden damesring met hart

Deze ring is een echte eyecatcher en perfect als Valentijns geschenkje. Goed om te weten, deze ring is ook verkrijgbaar in 9 karaat!

Gouden hartjes ring

Zilveren armband met hartschakel

Deze armband is fantastisch! Daarnaast hebben we deze armband ook in het goldplated, met graveerplaatje en, mocht je echt willen uitpakken, dan kan je deze armband ook afmaken met de bijpassende ketting. 

Hartjes armband Hartjes ketting

3. 9 karaat ringen met zirkonia

Wil je een mooi cadeau geven, maar is 14 karaat net iets buiten je bugdet? Ga dan voor deze prachtige 9 karaat ring met zirkonia hart! Zo verover je het hart van jouw Valentijn. Verpak het in een mooi doosje, maak er een speciaal moment van en laat jouw Valentijn stralen. Hoe je Valentijnsdag ook viert, doe het met alle liefde!

Ring met hart

4. Diamonds are forever

Leuke Valentijns geschenkjes voor je vriendin, vriend, oma, opa en voor iedereen van wie je houdt, shop je natuurlijk bij Lucardi. En wij weten als geen ander dat juwelen met diamant erg waardevol zijn als cadeau. Hier laat je iemand écht door stralen. Onze favorieten voor Valentijn? Laat je inspireren:

Deze 14 karaat gouden ring heeft maar liefst 33 diamanten. Het schattige hartje is perfect als Valentijns geschenkje. Wil je het afmaken? Ga dan voor een bijpassende ketting met hart bezet met mooie diamanten. Zo geef je een mooi setje met alle liefde!


Diamanten ring hart Diamanten ketting hart

5. Jij bent goud waard!

Onze favoriete Valentijn ketting van dit moment? Dat is onze 14 karaat geelgouden love ketting. Zo maak je direct duidelijk dat jouw Valentijn speciaal voor jou is! Wil je er een leuk setje van maken? Dan is deze geelgouden hart zegelring ook een echte musthave voor elke vrouw. Leuk om te weten, deze ring kun je laten graveren voor maar €9,99. Zo maak je het extra persoonlijk.

Love ketting Zegelring hart


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..