Soms wil je iemand feliciteren of een bedankje sturen, een hart onder de riem steken of gewoon even laten weet dat je aan hem of haar denkt. Dat kan natuurlijk met een lief kaartje, een appje of een belletje. Maar af en toe wil je iets extra’s doen.

Hoe leuk is het dan dat jij bij Lucardi de nieuwe collectie Sweet to Send hebt! Deze collectie bestaat uit leuke stalen kettinkjes en armbandjes met een lief symbool.  Zo zijn er hartjes, infinity-symbolen, klavertjes en nog veel meer. Je hebt ze in zilver en rosékleurig met afwerkingen van kristal. 

Alleen dat is natuurlijk al leuk om te geven, maar wij maken deze sieraden nog even extra bijzonder. Elk sieraad heeft een kaartje met een quote passend bij het sieraad, allemaal quotes waar je iemand even aan wil herinneren.

Denk bijvoorbeeld aan “I’m lucky yo have you, remember that” bij de geluksbrenger ‘klavertje vier’.  Of “forever isn’t for anyone, but it is for us, remember that” bij het infinity symbool. Maar natuurlijk kan je op de achterkant van het kaartje een leuk persoonlijk berichtje schrijven! Als laatste hebben wij een bijpassend envelopje toegevoegd, zodat je dit supermakkelijk én leuk kan op sturen.

Wij weten zeker dat als jouw bestie, moeder of andere dierbare dit envelopje in de brievenbus vindt dat je hen ontzettend blij maakt. Je geeft ze een blijvende herinnering! 

Shop hier de Sweet to Send armbandjes en hier de Sweet to Send kettinkjes.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..