Shopping Days! 20% extra korting op alles* Shop nu!

Als jij net als wij gek bent op sieraden, dan heb je heel wat bling in je collectie! Om je sieraden op te bergen kun je kiezen voor een mooie sieradendoos, maar er zijn ook andere manieren om ze te organiseren. Wij zetten een aantal leuke én handige ideeën voor je op een rij.

Dromerige ketting houder

Kies voor een mooie tak wanneer je houdt van deze dromerige sfeer. Zodra je het touw bevestigd hebt met lijm en de s-haakjes aan de tak hebt gehangen. Kun je jouw kettingen super stijlvol ophangen!

Lees de tutorial hier

 

Stijlvolle omlijsting van je sieraden

Shop op een vlooienmarkt of een tweedehands winkeltje een toffe lijst. Met een houten bord, een verfje in je favoriete kleur en wat handige schroefjes, maak je in een handomdraai een mooie lijst voor al jouw sieraden!

Lees de tutorial hier

 

Een verf tray

Soms is de eenvoud van dingen het mooist. Zeker als het ook nog eens heel handig is! Deze verf trays zijn gestapeld en hebben een mooie witte laag gekregen. Hou jij van iets meer kleur, kies er eentje die bij jou en je sieraden past voor een persoonlijke touch.

Bekijk de tutorial hier

 

Drijfhout met ladeknoppen

Ga op zoek naar een tof stuk drijfhout, wanneer je de volgende keer op het strand ben en neem deze mee om een toffe organizer te maken voor je kettingen. Maak deze opberger persoonlijk door het kiezen van knoppen. Kies er eentje voor dezelfde strakkere stijl of ga juist voor veel kleur en vorm voor een speelse touch.

Bekijk de tutorial hier

 

Ben jij niet zo creatief of hou jij gewoon van een mooie sieradendoos? Shop deze dan online of in 1 van onze winkels! Ook voor kids hebben we de mooiste verzilverde sieradendoosjes!

 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..