30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Een perfect geschenk vinden voor de mannen in je leven blijkt niet altijd een evidentie te zijn. Of het nou gaat om een verjaardagen, Valentijn, jubilea of andere feestdagen, it never gets easier… Wil je echter toch iets speciaals kopen voor die ene man in jouw leven? Geef hem dan horloge cadeau! Daar doe je elke man een plezier mee. Bij Lucardi vind je een ruime keuze in heren horloges, in verschillende stijlen en prijsklassen. Zo is er voor elk type man wel een mooi horloge te vinden.

De klassieke man
Deze man draagt niet te veel modeaccessoires. Het enige waar hij niet zonder kan, is zijn horloge. Omdat dit één van de weinige juwelen is wat hij draagt, is het belangrijk dat hij het echt graag ziet. Een klassieke man investeert graag in een tijdloos ontwerp dat lang mooi blijft en dat hij zowel casual als bij een kostuum kan dragen. Hij is fan van tijdloze modellen en kiest hij graag een horloge met een klassiek design. Bij dit type man past een stalen, sobere horloges of juist een mooi, klassiek heren horloge met leren band.

Klassiek stalen heren horloge

De stoere man
Iedereen kent wel een stoere man, of het nu je eigen lief is, je broer of je papa. De stoere man houdt van opvallende grote horloges die gezien mogen worden. Zijn horloge mag gezien worden! Het materiaal maakt dan eigenlijk ook niet zo veel uit, van staal tot leer. Zo lang het maar een echte eyecatcher is om zijn stoere look of outfit compleet te maken. Op zoek naar een stoer horloge? Neem dan eens een kijkje bij de stoere heren horloges van Urban Story.

Stoere heren horloges

De casual man
Is de man waarvoor jij een horloge zoekt nuchter, niet zo bezig met zijn uiterlijk en vooral op zoek naar een basic exemplaar? De Regal of Pulsar heren horloges zijn dan perfect. Deze horloges kunnen makkelijk gecombineerd worden met eender welke outfit. Met een basic, casual horloge als geschenk zit je altijd goed. De ontwerpen zijn casual maar hebben net genoeg detail om een outfit compleet te maken. Zo passen deze horloges bij iedere look en elke gelegenheid!

Casual heren horloge

De sportieve kerel
Dit type man houdt van sportieve horloges met allerlei technische snufjes. Een sportieve man vindt het belangrijk dat het horloge past bij zijn sportieve levensstijl, en dat hij er meer mee kan dan enkel de tijd aflezen. Bij onze Casio horloges vind je een ruime keuze in sportieve modellen. Mag het nog wel een stapje verder? Dan zijn de smartwatches een goede keuze. Een smartwatch kan gebruikt worden tijdens het sporten, om bijvoorbeeld afgelegde kilometers en de hartslag bij te houden tijdens een run. Daarnaast is een smartwatch ook superpraktisch in het dagelijks leven en maken ze een outfit compleet. Tip: de sportieve smartwatch horloges zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Mocht je op zoek zijn naar een goedkoop heren horloges, een Casio horloge vind je bij Lucardi al voor een klein prijsje van €20.

Sportief heren horloge

De trendy man
Last but not least zijn daar ook nog de modebewuste mannen. Zij besteden graag aandacht aan hun uiterlijk en zijn beried daar wel iets aan uit te geven. Door middel van hun outfit en accessoires kunnen modebewuste mannen laten zien wie ze zijn en een verplettende indruk achterlaten. Naast de mooiste kettingen, ringen en armbanden voor heren mag uiteraard een stijlvol horloge niet ontbreken aan zijn juwelencollectie. Bij Lucardi vind je verschillende trendy heren horloge merken, zoals de heren horloges van Marlow Miller. Deze horloges hebben een luxe uitstraling en gemaakt volgens de laatste trends.

Trendy heren horloge

Ben of herken jij een van deze herentypes? Dan kan het net iets gemakkelijker zijn om het perfecte horloge voor hem te kopen!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..