30% korting op 9 karaat, gouden & diamanten juwelen*. Shop nu!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een toffe, nieuwe ketting? Of heb je thuis nog een ketting in je juwelenkistje die wel een upgrade kan gebruiken? Misschien is een hanger dan wel iets voor jou! Met een hanger geef je een ketting direct een stijlvolle toets. Ontdek alles over deze trend!

Wist je dat kettingen de eerste juwelen waren die door mensen gedragen werden? Een ketting staat voor een religieus symbool en werd dan ook vaak gebruikt bij religieuze ceremonies. Later werden kettingen meer een statussymbool, denk hierbij aan kettingen van goud of kettingen met bijzondere stenen. Tegenwoordig is een ketting niet enkel weg gelegd voor de rijken, het is een basisitem geworden dat in ieder juwelenkistje wel te vinden is, nietwaar? 

Een halsketting blijft tijdloos, net daarom zijn hangers zo populair! Hangers zijn immers gemakkelijk te verwisselen, je kan ze combineren bij eender welke ketting en outfit. Hieronder zetten we verschillende hangersoorten in de kijker, welke is jouw favoriet?

Herinneringen

Tegenwoordig zie je veel hangers terug die gelinkt zijn aan een mooie herinnering. Een herinnering kan je op verschillende manieren in een hanger laten terugkomen. Bij Lucardi vind je hierin een ruime keuze! Zo kan je er onder meer voor kiezen om een foto van een mooie herinnering in een medaillon hanger te plaatsen. Of als je een dierbare verloren hebt, kan je kiezen voor een ashanger.   

Persoonlijk

Geef een hanger een persoonlijke toets door te kiezen voor een hanger met een mooie gravure van een naam, initialen, datum of krachtig woord. Bij Lucardi kan je gravures laten zetten in verschillende lettertypes, en dat aan een klein prijsje. Zo kan je jouw juweel of horloge al laten graveren voor €7,99. Je betaalt per gravure, ongeacht het aantal tekens. Een andere vorm van graveren is een vingerafdruk hanger of fotogravure hanger. Mooi als geboortegeschenk voor de mama! 

Trends

Letterhangers en naamhangers zijn één van de populairste juwelentrends. Het leuke aan deze hangers is dat je meerdere letterhangers perfect met elkaar kan combineren. Hierdoor krijg je een speels effect. Ook naamkettingen zijn hier ideaal voor. Mixen en matchen is de boodschap!

Keuze te over in hangers

Naast hangers met een speciale betekenis of herinnering zijn er natuurlijk nog veel meer hangers te vinden in ons gamma. Lucardi verkoopt al jaren allerlei hangers, in verschillende vormen, stijlen en materialen. Zo vind je onder meer gouden, zilveren en diamant hangers. En je betaalt nooit te veel bij Lucardi. Genoeg keuze dus om regelmatig je stijl aan te passen. Ga jij voor een stoere, klassieke of een speelse stijl? Bij Lucardi shop je zeker en vast je favoriet!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..