Jááááh Oud & Nieuw is in aantocht. En het nieuwe jaar willen we natuurlijk lekker feestelijk inluiden! En naast een mooie outfit en toffe make-up look, horen natuurlijk ook sprankelende sieraden.

We hebben voor jou 3 looks uitgewerkt met daarbij de mooiste sprankelende sieraden, die ook nog eens heel betaalbaar zijn!

 

Lovely Elegance

Houd jij van een elegante look en fijne sieraden, maar wil jij wel een sprankelende touch? Dan is de collectie 1920 vintage echt iets voor jou! Dit zijn hele fijne sieraden in silver-, gold-, of roséplated en hebben lekker veel sprankelende kristallen. Kies voor tijdloze witte kristallen of een mooie kleur om jouw outfit nog meer op te laten vallen! We hebben ook vele varianten, waarbij we de witte kristallen afgewisseld hebben met een kleurtje, zo heb je toch een kleurrijk detail, maar dan net even wat subtieler.

Lovely Elegance

De collectie 1920 vintage bestaat uit oorbellen en armbandjes, daarnaast is er bij elke set een bijpassend horloge verkrijgbaar. Zo maak je, je outfit helemaal af!

Enne deze week zijn de 1920 armbandjes maar 4,99! De bijpassende oorbellen shop je voor 7,50 per paar. Deze deal kan je niet laten lopen!

Shop hier de 1920 vintage collectie sieraden en horloges.

 

Super Glamorous

Speciaal voor de feestdagen hebben we een Red Carpet collectie geïntroduceerd. Deze byoux sieraden zijn super glamorous, want ze hebben héél veel stenen. En als we zeggen veel, dan bedoelen we ook veel. De Red Carpet sieraden zijn daarom super stijlvol, fashionable en gorgeous! Sparkle all day! En je shopt deze collectie al voor 9,99 tijdens de feestdagen.

Wil je er super glamorous uit zien tijdens Oud & Nieuw? Dan zijn deze sieraden voor jou de perfecte party look!

Super Glamorous

Shop de Red Carpet byoux collectie hier.

 

Very Classy

Ben jij meer een type die van stijlvolle, subtiele sieraden houdt, met een kleine sparkle, maar niet te overdadig? Dan zijn de Stay Chic sieraden sets voor jou een echte musthave! Deze sets zijn gemaakt van zilver en zijn bezet met zirkonia stenen. In het midden zit één grotere gekleurde steen. Door de stenen bij elkaar, lijkt het net een bloem! De Stay Chic sieradensets zijn verkrijgbaar in 6 mooie subtiele kleuren. Zo zit er in ieder geval één bij die perfect is voor jouw outfit voor Oud & Nieuw.

Very Classy

Shop de Stay Chic cadeausets hier.

 

Heb jij je look voor Oud & Nieuw bepaald en bijpassende sieraden uitgezocht? Dan ben jij all set voor een sprankelend 2017! 

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..