30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Met de feestdagen in aankomst is het tijd om je perfecte outfit samen te stellen. Nu wil je natuurlijk goed voor de dag komen met kerst maar ook oud en nieuw is hét moment om te shinen! Op deze avond is niks te gek en kan je alle glitters uit de kast trekken. Een perfect moment dus voor heerlijk uitbundige juwelen.

Een simpele outfit met opvallende juwelen

Bestaat jou NYE outfit uit een mooi zwart kleedje of een nette pantalon met een effen blousje? Dan past hier perfect een echt statement juweel bij! Hierbij denken we dan ook vooral aan groot, glimmend en opvallend! Ga bijvoorbeeld voor een hele set van oorbellen en een ketting met zirkonia steentjes of maak een earparty met fringe oorbellen voor oud en nieuw.

Ketting en armband met stenen Fringe oorbellen Strass armband

Een statement outfit met juwelen als finishing touch

Heb jij de perfecte glitterjurk al klaar hangen? Dan wil je natuurlijk dat dit de show stopper van jouw outfit is. Toch kan het je look nét wat meer af maken door accessoires toe te voegen. Van een subtiel kettinkje tot een paar simpele maar stijlvolle oud en nieuw oorbellen. We hebben een paar van onze favoriete items voor je op een rijtje gezet:

Goudkleurige armband forever closed Goudkleurige ster oorbellen Goudkleurige disc ketting

Glitter, glitter en nog meer glitter

Op elke andere dag van het jaar zal je misschien denken dat glitter met glitter too much is. Maar niet op oudjaarsavond! Dus combineer jouw glitterjurkje lekker met die sparkling sieraden en maak heel je look een statement! Op zoek naar inspiratie? Here it is!

Goldplated ketting met zirkonia Goudkleurige zirkonia ring Zirkonia oorbellen goudkleurig


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..