Get glamorous met onze sieraden met Swarovski Crystals. Shimmers, glimmers en sparkles, het kan ons niet shiny genoeg! En wij worden zelf helemaal enthousiast als dit nog eens gecombineerd wordt met dé kleurtjes van dit moment.

Bij Lucardi hebben we een uitgebreid eigen assortiment van sieraden met Swarovski Crystals. Wij gebruiken de originele Swarovski Crystals in onze collectie en zo zijn deze mooie kristallen ook gecertificeerd. Omdat wij de sieraden wel zelf laten produceren is deze collectie wel heel betaalbaar.

Nu de dagen al wat korter en guurder worden en je kledingkast weer wordt aangevuld met warme breisels en de nieuwe trendkleuren, is het natuurlijk ook tijd voor nieuwe kleurtjes in de Swarovski Crystals collectie!

Stylish saffier en romantic ruby zijn de trendkleuren van dit najaar. We hebben de sieraden gecombineerd met een mooie zilveren basis. Mix & match de armbanden, kettingen, oorbellen en ringen met elkaar, totdat jouw look compleet is!

Ben jij op zoek naar iets meer basic sieraden, maar toch met een sprankelende touch? Kies dan voor de all time favourites sieraden met witte Swarovski Crystals. Ook hier hebben wij een uitgebreide keuze in, zodat jij hét sieraad kan kiezen dat het beste bij jou past.

Buy now and love forever! Shop hier alle sieraden met Swarovski Crystals.

PS. Zet deze sieraden alvast op je verlanglijstje, het is een perfect kerstcadeau!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..