Shopping Days! 20% extra korting op alles* Shop nu!

De kleedjes en shirts mogen weer uit de kleerkast, want de zomer is er! In deze blog ontdek je zomerse accessoires en de hipste juwelentrends waarmee jij je outfit deze zomer compleet maakt. Van enkelbandjes tot smartphone accessoires: ontdek snel onze favorieten! 

Schelpen juwelen: beach proof!

Schelpjes geven je outfit direct een zomerse toets. Vandaar dat je in ons zomergamma heel wat toffe schelpen juwelen kan terugvinden. Deze juweeltjes zijn tof om op zichzelf te dragen, maar je kan ze ook perfect combineren met juwelen met kralen en pareltjes. Mix en match voor een zomerse look! Bij Lucardi shop je schelpen oorbellen, kettingen en zelfs toffe haaraccessoires met schelpen.

Schelpen ketting

Kralen juwelen

Deze zomer zien we vrolijke en felle kleuren niet enkel terugkomen in het modebeeld, maar ook zeker in juwelen Vooral gekleurde pareltjes zijn een ware trend, en vind je terug in diverse juwelen. Van een kleurrijke armband met kralen tot een opvallende choker ketting. Het leuke aan deze juwelen is dat ze direct kleur geven aan een outfit en tevens goed te combineren zijn met andere, tijdloze juwelen. 

Een koordje voor alles, van je zonnebril tot je smartphone!

Naast zonnebrillenkoordjes zijn ook smartphone koordjes onmisbaar tijdens zomerse dagen. Met deze vrolijk gekleurde koordjes kan je je smartphone perfect afstemmen met je outfit afstemmen en geniet je direct ook van het praktische nut. De langere GSM koordjes zorgen ervoor dat je je gsm cross-body om je lichaam kan dragen, ook als je geen broekzakken of handtas hebt. Het kortere smartphone koordje is juist weer superhandig voor wanneer je je gsm in je hand hebt, zodat je ‘m niet per ongeluk kan laten vallen.

Enkelbandjes voor de zomer

 

Wie enkelbandjes zegt, zegt zomer en strand! Dit mag dan ook niet ontbreken in jouw valiesje mee o reis. Draag je liever een enkelbandje in zilver of in goud? Geen keuzestress bij Lucardi! Onze enkelbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen (onder meer staal, zilver, 9 karaat en 14 karaat goud). Combineer een enkelbandje met open sandaaltjes, shorts of een kleedje, en jouw zomerse outfit is compleet!

Enkelbandje

Zonnebrillen

Een trendy zonnebril mag ook niet ontbreken in jouw zomercollectie van modeaccessoires. Ook bij Lucardi vind je volop keuze in modieuze zonnebrillen, al vanaf €4,99 per stuk. Laten we hopen dat de zon zich deze zomer elke dag gaat laten zien zodat jij niet alleen met je juwelen, maar ook met je zonnebril kan stralen!   

Zoveel toffe trends deze zomer, welke is jouw favoriet? Snuister snel rond op onze webshop en shop je favoriete zomerse jewelry musthaves!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..