Laat jouw juweel of horloge gratis graveren met de kortingscode: Gratisgravure. Bekijk alles!

Hoera! Er is een kleintje geboren en snel valt de uitnodiging om op kraamvisite te komen op de mat. Maar help! Wat moet je nu als kraamcadeau meenemen voor de kleine telg? In deze blog helpen we je een handje bij het vinden van een leuk kraamcadeau!

Er zijn een hoop dingen die je cadeau kan doen aan de kleine waardoor het soms lastig kan worden om het juiste 
cadeau te vinden. Daarom is het handig om te bedenken wat voor soort cadeautje je wilt geven.
Wil je bijvoorbeeld iets cadeau doen waarmee het kleintje direct mee aan de haal kan, zoals bijvoorbeeld een verzilverde rammelaar? Voordeel van een rammelaar is dat de kleine zichzelf gemakkelijk bezig kan houden en mama ook een momentje rust kan pakken zo af en toe! ;) In de eerste weken is dat geen overbodige luxe voor de nieuwe mama, dus je maakt óók haar blij met een rammelaar als cadeau.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om als het ware een soort herinnering cadeau te doen als kraamcadeau. Denk hierbij aan een verzilverd haarlokdoosje om de eerste haartjes in te bewaren of een gipsblik waarmee er een hand- of voetafdruk van de kleine gemaakt kan worden. Ouders geven vaak aan dat ze dit enorm leuke cadeautjes vinden, omdat ze hierdoor een blijvend aandenken hebben aan de babytijd van hun kids.

Je kunt ook altijd gaan voor een klassiek cadeau. Met een verzilverde spaarpot zit je altijd goed! Deze spaarpotten zijn in hele leuke varianten, zoals bijvoorbeeld in de vorm van Nijntje of een stoere verzilverde brandweerwagen! Naast dat et een cadeau is wat een leven lang meegaat, is het ook altijd een leuk accessoire in de baby- of kinderkamer. Functioneel en decoratief in één!

Weetje wat een spaarpot als cadeau extra leuk maakt? Dat je hem kan laten graveren met bijvoorbeeld een naam of geboortedatum, waardoor ze uniek worden gemaakt. 

Kortom: er is genoeg keus om een leuk kraamcadeau voor de kleine telg te scoren! En maak je gen zorgen, uiteindelijk blijft het gebaar wat het belangrijkste is.
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..