30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Durf jij voor een statement te gaan? Kies dan eens voor een opvallend haaraccessoire! Maar hoe draag je een haaraccessoire en wat kan je er allemaal mee doen? Zie een haaraccessoire als een extra juweel, er zijn talloze mogelijkheden! Lucardi helpt je in deze blog graag op weg en beantwoordt al jouw vragen.

Wij kunnen geen genoeg krijgen van al die toffe haaraccessoires, bij Lucardi vind je ze in verschillende soorten, materialen en printjes. Lees snel verder welke haaraccessoire onze favorieten zijn en hoe je ze draagt!

Scrunchies

DIt accessoire voor je haar kun je niet gemist hebben, de scrunchie! Scrunchies waren een hit in de jaren ’80 en zijn weer helemaal terug van weg geweest. Leuk voor in je haar of draag er eentje om je pols als accessoire. Met een scrunchie kun je een mooi dotje in je haar maken of een paardenstaart. Bij Lucardi kan je kiezen uit verschillende kleuren en materialen voor jouw scrunchie. Zie je graag velours of ga je toch liever voor een luxe satijnen look? Elke materiaalsoort zorgt weer voor een andere stijl, zo kan je mixen en matchen naar hartenlust. Vraag je aan ons wat onze favorieten zijn, dan volgt hier onze top 3 scrunchies:

lucardi scrunchie be 

Velvet diadeem

You love it or you hate it, maar wij zijn verzot op deze trend! Met een haar diadeem in velours geef je elke simpele outfit een boost! Combineer deze haaraccessoire met een paar toffe oorbellen en je bent ready to go! In het Lucardi gamma vind je 2 soorten velours diadeems, een zwarte en een luipaard print. De zwarte diadeem is ideaal als basic toevoeging aan jouw kleerkast en juwelencollectie. Maar durf jij het aan om een extra pittige boost te geven aan je outfit? Kies dan voor een diadeem met luipaard print. Welke is jouw favoriet?


          

Haaraccessoires voor de bruid

Naast alle trendy haaraccessoires, heeft Lucardi ook een groot gamma huwelijksaccessoires speciaal voor op je grote dag. Als bruid kan je bij ons terecht voor mooie juwelen, maar ook voor prachtige haarjuwelen. Een huwelijksdag is natuurlijk hét moment om eens goed uit te pakken! Maar welke opties zijn er allemaal? Kies je voor een mooie bloem in je haar, haarcurlies, een haarkam in een opgestoken kapsel of ga je voor een krans van zoetwaterparels door jouw gekrulde haar? Hieronder vind je onze top 3 haarjuwelen voor de bruid. Benieuwd naar nog meer haaraccessoires, ga dan snel naar onze webshop!

   

Kids haaraccessoires

Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke haaraccessoires. Zoals schattige glitterrekkertjes en  haarclips in leuke kleurtjes en vormen. Zo maak je elke outfit nog leuker en speelser! En wil je samen met mama matchen? Ga dan voor een scrunchie in dezelfde kleur! Nood aan meer inspiratie? Bekijk dan hieronder onze top 3 leukste kids haaraccessoires:

  


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..