De lente en zomermaanden zijn het meest populair voor koppels om te gaan trouwen. Grote kans dus dat jij ook wel een uitnodiging hebt gekregen voor een trouwfeest dit jaar. Huwelijksfeesten zijn niet alleen een ontzettend mooi moment voor het bruidskoppel, maar ook als gast is het vaak onvergetelijk. En wie trouwfeest zegt, zegt… nieuwe outfits!

Voor de gasten zijn er enkele ongeschreven, maar zeer belangrijke regels wat betreft de outfit. Als er een dresscode is, wordt het kiezen al iets gemakkelijker. Indien dit er niet is, houd dan rekening met het volgende:

  • Draag nooit, maar dan ook nooit wit. Spierwit, cremewit, parelwit.. allemaal no go’s. Wit is voor de bruid alleen!
  • Hoewel zwart bij vrijwel elke andere gelegenheid een stijlvolle kleur is, is het niet altijd passend voor een huwelijksfeest. Draag je toch graag donkere kleuren, overweeg dan een donkerblauwe outfit of combineer zwart met een fleurige sjaal, hoed of kleurrijke hakken.
  • Houd het type huwelijksfeest in je achterhoofd. Is het binnen of buiten? Enkel overdag of ook ‘s avonds? En wat voor weer wordt het?

Met deze regels in het achterhoofd is het tijd om een perfecte outfit te gaan samenstellen. Hieronder vind je inspiratie in combinatie met de mooiste juwelen om jouw outfit voor een huwelijksfeest compleet te maken!

Een romantische look met parel juwelen

Een huwelijksfeest is natuurlijk het perfecte moment om te kiezen voor een romantische outfit. Kies voor lieve pastelkleurtjes, een bloemenprintje of een materiaal als kant. Ga bij deze stijl voor subtiele juweeltjes met een kleine schittering of juwelen met parels erin verwerkt, zoals parel oorbellen of een mooi haaraccessoire!

Goldplated oorbellen met parel Goldplated ketting met parel Goldplated ring met parel

Een power suit met stoere chunky juwelen

Draag je niet zo graag kleedjes of heb je gewoon eens goesting in iets anders? Ook als vrouw kan je in een mooi kostuum of jumpsuit naar een feest gaan! Let er wel op dat je een tof kleurtje of printje draagt zodat je er feestelijk uitziet! Bij deze stijl kan je je outfit een extra speciale toets geven door voor stoere statement juwelen te kiezen, zoals de chunky jewels met grove schakels van onze Camille collectie!

Goldplated ring Goldplated ketting Goldplated ring

Een avond outfit met sparkling zirkonia juwelen

Hoewel elk van de bovenstaande outfits perfect geschikt zijn voor een (warme) zomeravond, vraagt een avondfeest vaak toch om een extra feestelijke toets. Zo zijn donkere kleuren meer geschikt en geven zirkonia juwelen een extra schittering aan je outfit. Maak de outfit compleet met mooie hakken en een clutch of subtiel handtasje.

Zilveren oorbellen met zirkonia Zilveren ketting met zirkonia Zilveren armband met zirkonia

Wat voor huwelijksfeest je op de planning hebt en welke kledingstijl je voorkeur dan ook heeft, bij Lucardi vindt je de perfecte juwelen waarmee je jouw outfit compleet maakt. Happy wedding season!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..