Wie kent ze niet, of beter gezegd, wie draagt ze niet? We hebben het natuurlijk over de Casio horloges.

Ze zijn stoer en een echte eyecatcher, maar ken je de nieuwe Casio horloges met spiegelplaat al?

Als je houdt van de combinatie vintage met stoer, dan is dit de perfecte horloge voor jou! De spiegelplaat geeft het horloge namelijk een retro uitstraling. De glanzende plaat maakt het nog aantrekkelijker om het te combineren met jouw favoriete sieraden.


Goudkleurige Casio horloges met spiegelplaat

De kleur goud, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Je pakt extra uit met de goudkleurige versie van de Casio horloges met spiegelplaat. Match het met een goudkleurige armband of ring en je bent klaar! Wil je het iets subtieler houden, dan kun je ook gaan voor een Casio horloge met een touch of gold. Kan het niet opvallend genoeg, dan hebben we ook nog het Casio horloge met een legerprint spiegelplaat. Durf jij het aan?


Zilverkleurige Casio horloges met spiegelplaat

Naast goud, kun je natuurlijk ook uitpakken met een zilverkleurige Casio horloge met spiegelplaat. De spiegelplaat kun je helemaal aanpassen op jouw stijl. Ga je voor helemaal zilver, een kleurtje of kies je toch voor een printje? Als de Casio horloge echt jouw ding is, dan kan het lastig zijn om te kiezen. Een tip om dit makkelijker te maken is door te kijken naar de sieraden die je veel draagt. Match het met één van de horloges en je zit altijd goed!

Ben je al overtuigd van deze nieuwe trend op het gebied van de Casio horloges? Bekijk dan de gehele collectie op onze website en kies jouw favoriet! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..