30% korting op alle 9 karaat juwelen* Shop nu!

Bij Lucardi zie je geregeld samenwerkingen en collecties voorbij komen met influencers en bekende personen. Zo hadden we al eerder een kindercollectie met de bekende YouTuber MeisjeDjamila en  behoeft de K3 kinderjuwelen collectie geen introductie meer. Ook is er een damescollectie samengesteld in samenwerking met Britt Scholte, een Nederlandse actrice. 

In deze blog ontdek je echter alles over de Camille by Estavana collectie waarvoor Lucardi een samenwerking is aangegaan met handbal international Estavana Polman. De collectie omvat verschillende chunky juwelen in verguld goud en zilver, kijk snel verder!

Camille sieraden

Estavana Polman

Estavana Polman is vooral bekend als professioneel handbalster. Ze speelt in de Deense Damehåndboldligaen voor de club Team Esbjerg. Sinds 2010 speelt ze in het Nederlandse handbalteam waarmee ze in 2016 heeft meegedaan aan de Olympische spelen, en in 2019 met het WK Handbal waar ze met haar team wereldkampioen werd. Estavana werd tijdens dit toernooi uitgeroepen tot beste handbalster wereldwijd. Naast haar handbalcarrière ken je Estavana wellicht ook van haar relatie met ex-profvoetballer Rafael van der Vaart waarmee ze samen een dochtertje heeft. Kortom, Estavana Polman is een powervrouw, bij Lucardi zijn we dan ook superfier dat we samen met haar een prachtige juwelencollectie hebben uitgebracht.

Camille by Estavana Polman
 

De Camille juwelen

De Camille juwelen hebben als thema ‘Parisian Chic’ en worden gekenmerkt door chunky schakels in verschillende soorten en maten. De juwelen zijn gemaakt van staal en verkrijgbaar in zowel verguld goud als zilver. De verschillende schakels maken dat de juwelen tof gecombineerd kunnen worden met elkaar. Ben je benieuwd geworden naar de collectie? Hieronder vind je enkele van onze favorieten uit de Camille by Estavana collectie:

Camille armband Camille oorbellen Camille ketting


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..