Bestel alle zilveren juwelen met de actie 2+1 gratis. Bekijk alles

In de nieuwe rubriek ‘Behind the scenes’ geven we een kijkje in het leven van een Lucardi medewerker! Wat komt er allemaal kijken bij de verschillende functies bij Lucardi? Vandaag geven we je een kijkje in een dag van een Assistent Shopmanger bij Lucardi!

Als Assistent Shopmanager is iedere dag bij Lucardi verschillend, waardoor ik mijn werk juist zo leuk vind! Toch begin ik bijna elke dag met dezelfde paar taken, al voordat de winkel open is. Zo start ik de dag vaak met het doorlopen van de administratie van de vorige dag. Administratie is toch saai hoor ik je denken? Maar nee hoor! Onder deze taak valt ook bijvoorbeeld het bekijken van de verkopen en op die manier kunnen we bijvoorbeeld zien welke sieraden goed bij jullie in de smaak vallen. Ook houd ik graag in de gaten hoe nieuwe collecties, zoals Bali Treasures, worden ontwikkelend door middel van de wekelijkse update die we vanuit het hoofdkantoor toegestuurd krijgen.

Zodra de winkel open is, druppelen vaak al snel de eerste paar klanten binnen. Grappig is dat mensen vaak ’s ochtends of juist aan het eind van de dag langskomen voor de services die we hebben bij Lucardi, zoals bijvoorbeeld het verkorten van een horlogeband of het schieten van gaatjes. Wist je trouwens al dat je ook een tweede gaatje bij Lucardi kan laten schieten vanaf 9,99? Daarnaast zorg ik er ’s ochtends met mijn team voor dat alle sieraden weer mooi stralen in onze kasten en dat de voorraad weer goed is aangevuld, zodat jullie naar hartenlust kunnen komen shoppen!

Na de lunch is het altijd een stuk drukker. Veel mensen komen bij ons binnen lopen omdat ze op zoek zijn naar een leuk cadeautje, iets waarvan ik het extra leuk vind om bij te helpen. En welke sieraden ik zelf vaak aanraad? Zeker weten iets uit onze diamanten collectie! Deze sieraden zijn gemaakt van echt goud en voorzien van een mooie sprankelend steentje, de twee dingen waar ik zelf dol op ben! Daarnaast zijn de sieraden uit onze diamanten collectie een ideaal cadeautje, omdat ze een tijdloze look hebben en daardoor jaren lang gedragen kunnen worden. En wij zouden Lucardi niet zijn, als ook onze diamanten sieraden geen fijn prijsje zouden hebben!

En wat werken bij Lucardi nu anders maakt dan werken bij andere bedrijven? Zeker weten de sfeer! Zowel bij mijn team als bij onze andere teams hangt er een fijne sfeer, is het team onderling gezellig en hecht met elkaar. Daardoor voelt het iedere dag een beetje als thuiskomen wanneer je de werkdag start! Daarnaast vind ik het zelf ook een enorm pluspunt dat er goede doorgroeimogelijkheden zijn en je altijd vrij bent om je mening te geven.

Ben jij toevallig op zoek naar een (bij)baan en lijkt het je leuk bij Lucardi te komen werken? Op www.werkenbijlucardi.nl vind je alle openstaande vacatures! Wie weet sta jij binnenkort zelf wel in een van onze gezellige winkelteams te werken!  


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..