30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Waarschijnlijk ken je Lucardi voornamelijk van de juwelen- en horlogecollectie, maar naast deze collecties hebben we nog een aantal andere producten waar jij jouw look mee af kunt maken. In deze blog zetten we alle accessoires voor jou op een rijtje, zodat je jouw nieuwe stijl direct af kunt maken bij jouw Lucardi aankoop.

Alles om jouw look compleet te maken, van haaraccessoires tot horlogebandjes!

Ben je druk met het bestellen van een mooi juweel? Vergeet dan vooral niet even rond te kijken bij onze mooie haaraccessoires. Zo verkopen we diverse haarpinnen met bijvoorbeeld steentjes en zoetwaterparels. Ook vind je in deze categorie veel haarclipjes. Ook kan je jouw look afmaken door je lievelings item weer een nieuwe frisse uitstraling te geven. Heb bijvoorbeeld je al een mooi horloge maar is het bandje wel aan vervanging toe? Vaak is er de mogelijkheid om andere horlogebandjes toe te voegen en zelf jouw horloge aan te passen! Wil je van een winter naar een zomerlook, kijk dan zeker even bij de dierenprintjes of zomerse pasteltinten.

Haaraccessoires

Zomeraccessoires

Summertime! Als de zomer in aantocht is, is het tijd voor een nieuwe look. Met een leuke lage sneaker of een slipper maak je jouw look helemaal af met een enkelbandje. De enkelbandjes vind je in zilver-, goud- of rosekleurig, met of zonder bedeltjes. Vergeet daarnaast ook vooral een leuke zonnebril niet en wat het helemaal af maakt: alle zonnebrillen vind je al voor onder de €10! 

Enkelbandjes

Reisartikelen

Misschien klinken reisartikelen in eerste instantie niet zo logisch, maar ga je op reis, dan natuurlijk in stijl! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie glitterpaspoorthouder of een reisportemonneetje? Eventueel ook erg handig om je juwelen in te bewaren!

Reisaccessoires

Handige accessoires voor in huis

Wist je dat we naast de leuke fashionartikelen, ook een aantal handige accessoires verkopen? Wat dacht je bijvoorbeeld van het zilver poetsmiddel of een zilveren verlengstukje voor jouw juweel?

Zo zijn er dus veel meer leuke accessoires te krijgen dan alleen juwelen en horloges, dus vergeet niet bij jouw volgende bezoek aan Lucardi ook eens bij deze hebbedingetjes rond te kijken!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..