30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Wat is een aanschuifring?

Het woord zegt het al, deze ringen schuif je aan bij andere ringen. Het is een extra ring die jouw ring party compleet maakt. Het zijn vaak hele subtiele, eenvoudige ringen die op zichzelf niet heel erg opvallen maar daardoor juist perfect zijn om te combineren.

De perfecte stapelring

Van grove ringen tot subtiele en minimalistische ringen: ringen zijn perfect om naar hartenlust mee te mixen & matchen. Er zijn verschillende manieren om diverse ringen met elkaar te combineren. Ga jij voor meerdere ringen aan één vinger of verschillende ringen aan één hand? Niks is tegenwoordig te gek! Wat jouw stijl ook is, een aanschuifring mag niet ontbreken aan jouw juwelencollectie. Je kan jouw ringensetje samenstellen door meerdere subtiele aanschuifringen bij elkaar te zoeken, of te gaan voor een stoere ring met een enkele aanschuifring. Ben je eerder fan van een minimalistische look, dan kan je een aanschuifring natuurlijk ook op zichzelf dragen.

Gedraaide ring zilver goldplated Zilveren bolletjes aanschuifring 14 karaat aanschuifring met zirkonia

Een aanschuifring van goud naast je verlovingsring

Naast het stapelen van de ringen wordt een aanschuifring ook vaak gecombineerd met een verlovingsring. Dit kan functioneel zijn, namelijk als je verlovingsring ietsje te groot is geworden. Wanneer je er dan een ringetje voor draagt weet je zeker dat je je verlovingsring niet zal verliezen. Maar naast functioneel is het combineren van je verlovingsring met een tweede ring natuurlijk ook gewoon ook erg mooi. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige gouden aanschuifring die jouw verlovingsring perfect aanvult!

Gouden ring met diamanten 14 karaat gouden aanschuifring met bol 14 karaat gouden aanschuifring

Mixen & matchen maar!

Of je nu gaat voor een ringparty met de mooiste stapelringen of juist een subtiel ringetje zoekt als aanschuifring voor bij je verlovingsring, bij Lucardi vind je volop keuze! In onze webshop vind je ringen van verschillende materialen zoals staal, zilver, 9 karaat goud of 14 karaat goud. En natuurlijk is er ook qua stijl genoeg te kiezen, of je nu op zoek bent naar een klassieke ring of eerder een hippe ring. Het leukste aan de subtiele ringen is dat je eindeloos kan variëren en je eigen ring party kan samen stellen, so let’s mix & match!

Zilveren aanschuifring met bolletjes Zilveren goldplated ring met zoetwaterparel Zilveren aanschuifring v vorm


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..