2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Parel juwelen, een trend die nooit uit de mode geraakt! Deze juwelen waren in de jaren ’50 een hit, maar zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit het modebeeld. Denk aan een ketting, armband of ring met parel, of zelfs haarjuwelen met parels: you name it, we’ve got it. Steeds vaker zie je ook bekende, stijlvolle vrouwen rondlopen met een juweel met parel. Maar hoe draag je parels nu precies? Wij inspireren je graag!

Zo draag je juwelen met parels!

Juwelen met parels kan je op verschillende manieren dragen. De parel heeft misschien een klassieke reputatie maar parels kunnen ook superhip zijn! Wil je een statement maken? Kies dan voor een pareloorbel of parelketting met grote parels. Maak je outfit compleet met een oversized sweater en rokje met een printje en jouw outfit is helemaal de max! De pareloorbellen worden meteen de eyecatcher van jouw outfit. Wil je het iets subtieler houden? Kies dan voor een iets kleiner pareltje in de vorm van bijvoorbeeld studoorbellen. Daarnaast zijn ook parel armbanden populair, doordat ze heel gemakkelijk te combineren zijn met een mooi horloge of andere juwelen.

Parel juwelen met goud

Een terugkomende trend op het gebied van pareljuwelen zijn de combinaties van parels met goud. Zelf zijn wij fan van een mooie 14 karaat gouden ring met parel of mooie oorbellen van 9 karaat goud afgewerkt met parels. Daarnaast kan je ook kiezen tussen parelhangers en parelknopjes! De combinatie met goud geeft het pareljuweel direct een chique uitstraling!

 

Parels voor in je haar

De parel komt tegenwoordig niet alleen terug in juwelen zoals ringen, kettingen en oorbellen, maar is ook steeds vaker terug te zien in het haar! Haarjuwelen met parels, waaronder haarkammen of haarrekkertjes, hiermee maak je je kapsel en outfit echt compleet. Wat je tegenwoordig ook vaker gaat zien, is dat meerdere haarclips samen met elkaar worden gedragen: the more the better!  Je kan deze haarclips met parels dragen bij los haar dat je hebt gekruld, maar ook bij een opgestoken staan deze parelhaarclips mooi!

 

Durf jij de pareltrend te combineren met jouw stijl? Bekijk hier of jouw perfecte parel juweel er tussen zit!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..