30% korting op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Naamjuwelen

Naamjuwelen zijn weer helemaal terug van weggeweest! Tegenwoordig kan je dus ook kiezen uit talloze soorten naamjuwelen. Naamkettingen, naamarmbanden, naamringen, naamoorbellen,… En dat in verschillende materialen en lettertypes. Kortom, een echte trend in juwelenland!

Welk naamjuweel is jouw favoriet? Ga je voor een naamketting, naamarmband of misschien toch een naamring? Een naamjuweel kan je helemaal naar ie eigen smaak en voorkeur samenstellen. Zo kan je bij Lucardi kiezen uit naamjuwelen in zilver, goud, verguld of rosé goud, en zijn er verschillende lettertypes als sierlijk, modern of in het Arabisch. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende stijlen, zoals een lieve naamketting met een geboortesteen of heen stoer plaatje met je naam als hanger aan je ketting.

lucardi belgie naamketting

Gepersonaliseerde juwelen

Het personaliseren van juwelen is tegenwoordig zeer populair, of dat nu met je eigen naam is, de naam van je lief of kindjes, of initialen, een krachtig woordje of symbolen. Zo kan je bij Lucardi ook juwelen laten graveren waarmee je jouw juweel nog specialer maakt omdat je zelf kan bepalen wat er gegraveerd wordt en in welke stijl. Bij Lucardi kun je al vanaf €7,99 laten een gravure laten plaatsen, en dit duurt meestal slechts 1 werkdag. Ook kan je dit in één van onze Lucardi winkels laten doen. 

Gravures op kettingen en ringen kent ondertussen iedereen al wel. Maar wist je dat graveren van oorbellen ook mogelijk is bij Lucardi? Dit maakt het extra uniek! Zo heb je bijvoorbeeld vergulde oorbellen met hanger die bewerkt zijn met een Romeinse krans gravering.

Speciale bestellingen

Sommige gepersonaliseerde juwelen duren iets langer om te laten graveren. Deze juwelen worden als speciale bestellingen gezien, en laten wij door een extern bedrijf graveren. Deze speciale  naamjuwelen worden volledig op maat voor jou gemaakt, daarom duurt dit ongeveer drie weken. Meer weten? Je leest hier alles over graveren bij Lucardi!

Inspiratie

Valentijnsdag, Kerst, geboorte of een verjaardag: er is altijd wel een bijzonder moment dat de perfecte gelegenheid is voor een gepersonaliseerd juweel. Verras je geliefde, een vriend(in), familielid, de meter of peter met een gepersonaliseerd geschenk! Ga je voor een naamjuweel of wil je liever een persoonlijke boodschap achterlaten in de vorm van een gravure? De keuze is aan jou! En zelfs op onze geschenken als zilveren spaarpotten of besteksets is dit mogelijk. Waar je ook voor gaat, jou make it personal!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..