Yes! We hebben een nieuwe collectie Moonlight Gemstones bij Lucardi. Heb jij ze al gespot? Deze bijzondere collectie bestaat uit verschillende sieraden met échte edelstenen! Hoe leuk is dat?


Dé sieradentrend van nu

Sieraden met edelstenen, je kan er niet meer omheen. Onze Moonlight Gemstones collectie bestaat dan ook uit echte edelstenen die elk een andere betekenis en energie hebben. In totaal zijn er zes verschillende edelstenen om uit te kiezen, zoals Labradorite of Amazonite. Elke edelsteen heeft ook een andere kleur. Zoek jij bijvoorbeeld een armband met rosékleurige edelsteen? Dat kan! Dit is bijvoorbeeld de Rose Quartz en staat voor liefde en harmonie. Het zal jou helpen om je meer open te stellen. Zo kan je ook kiezen voor wat jij nodig hebt, zoals steun, kracht, balans of vertrouwen. Kies wat jij nodig hebt!

 

In onze Moonlight Gemstones collectie zitten kettingenarmbandenoorbellen én ringen. Zo kan jij kiezen wat jij het liefst draagt. Onderstaande ringen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in het zilver en of zilver met een goldplated laagje. De sieraden kunnen dan ook makkelijk gecombineerd worden met elkaar of met andere sieraden.

 

Nu verkrijgbaar!

De Moonlight Gemstones collectie is beschikbaar en vind je op onze site. Onze zilveren collectie Gemstones is zelfs verkrijgbaar in de winkels.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..