Heb jij de bijzondere Moonlight Gemstones collectie van Lucardi al ontdekt? Dit gamma juwelen bestaat uit verschillende armbanden, ringen en kettingen met echte edelstenen. Hoe tof is dat!

Dé sieradentrend van nu

Juwelen met edelstenen, je kan er niet meer omheen. Onze Moonlight Gemstones collectie bestaat dan ook uit echte edelstenen die elk een andere betekenis en energie hebben. In totaal zijn er 6 verschillende edelstenen om uit te kiezen, zoals Labradorite of Amazonite. Elke edelsteen wordt gekenmerkt door een eigen kleur. Zoek jij bijvoorbeeld een armbandje met rosékleurige stenen? Dan is een juweel met Rose Quartz wellicht iets voor jou! Deze roze gekleurde edelsteen staat voor liefde en harmonie welke je zal helpen om je meer open te stellen. Overigens heeft elke edelsteen weer een andere betekenis, zo kan je kiezen wat jij nodig hebt. Is het steun, kracht, balans of vertrouwen? Pick your favourite! 

In onze Moonlight Gemstones collectie vind je kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Zo kan je kiezen voor een juweel dat het best bij jou past. En er is genoeg keuze in materialen en kleuren. Onderstaande ringen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in het zilver of zilver met een verguld gouden laagje. De juwelen en edelstenen kunnen ook gemakkelijk gecombineerd worden met elkaar of met andere juweeltjes. Mix & match is de boodschap!

Nu verkrijgbaar!

De Moonlight Gemstones collectie is exclusief verkrijgbaar bij Lucardi. Je vindt dit juwelengamma in onze winkels en online op onze webshop. Heb jij al een favoriet gespot in de collectie? Bestel deze dan snel en eenvoudig online op Lucardi.be!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..