2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

“Oya lélé, ik voel me plots weer zo oya lélé!” Zo verliefd voelen we ons nu bij Lucardi, want onlangs is onze nieuwste K3 juwelencollectie gelanceerd. De populaire meidengroep gaat al enkele jaartjes mee, maar blijft ongekend populair bij kinderen in België en Nederland. Er zijn dan ook verschillende generaties opgegroeid met de liedjes, dansjes en outfits van de K3 meiden. Hoewel je kleine kapoen misschien niet elke dag in het gekende K3 regenboogkleedje naar school kan gaan, kan dat nu wel met een sieraad uit de K3 juwelencollectie!

Alle K3 juwelen zijn gemaakt van zilver en versierd met de leukste hangertjes. De collectie is verdeeld in enkele typische K3 thema’s, hieronder vind je per categorie de tofste juweeltjes!

Juwelen met het K3 logo

De meest kenmerkende sieraden uit deze collectie zijn zonder twijfel die met het K3 logo. Er zijn oorbellen, kettingen, armbandjes en ringen met het K3 logo erop in verschillende stijlen. Je kan kiezen voor een neutraal logo van zilver maar bijvoorbeeld ook voor een juweeltje met het K3 logo in een hartje of gekleurd in cyclaam roze.

Zilveren ring met K3 logo Zilveren ketting met K3 logo Zilveren armband met K3 logo

Juwelen met de K3 regenboog

“Hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog!” Wanneer je denkt aan K3, denk je automatisch aan de K3 regenboog. En niet alleen aan de regenboogkleurtjes, maar ook het gekende K3 regenboogkleedje waar menig meisjeshart sneller van gaat slaan! Daarom vind in de K3 juwelencollectie van Lucardi ook enkele kindersieraden met regenboog hangertjes. Je kan kiezen uit een juweeltje met 1 regenbooghangertjes of een bedelarmbandje waarbij het regenboog hangertje met andere hangers gecombineerd is.

Zilveren oorbellen met K3 regenboog Zilveren ketting met K3 regenboog Zilveren armband met K3 regenboog

Juwelen met hartjes of een muzieknoot in K3 stijl

Liefde voor muziek, dat is wat bij K3 uiteraard niet mag ontbreken! Daarom zijn in onze K3 juwelencollectie ook hartjes en muzieknootjes als symbolen verwerkt in de sieraden. Er zijn juweeltjes met enkel een hartje of muzieknoot als hanger en in combinatie met het K3 logo of de vrolijke regenboog kleurtjes. Al deze juwelen passen perfect bij elke K3 outfit en zijn daarmee supertof voor de allergrootste fans!

Zilveren ketting K3 met hartjes Zilveren K3 oorbellen muzieknoot Zilveren K3 ring met regenboog

Juwelen om de K3 outfit te vervolledigen én perfect als geschenkje!

Ken jij een kindje dat groot fan is van K3? Wat is er dan leuker cadeau dan een K3 juweel als geschenkje te geven? Op deze manier kan een K3 fan elke dag een beetje K3 dragen, en tover jij een grote glimlach op het gezicht van een kindje! Bij elke aankoop van een K3 juweel ontvang je een mooie, bijpassende cadeauverpakking, dat maakt het geven extra bijzonder! Bekijk hier alle K3 kettingenK3 armbandenK3 ringen en K3 oorbellen.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..