2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

Sterretjes, maantjes, zonnetjes en bliksem… we see them everywhere! Juwelen met een galaxy thema is een trend die we veel zien voorbij komen, ben jij al fan? 

Sparkling sterren

Een symbool dat zeer populair is in juwelen, is een sterretje. Met een ster geef je eender welke outfit  een extra sparkle! Ben jij fan van een subtiele look? Kies dan voor een eenvoudig paar sterren studs oorbellen in zilver. Bij Lucardi vind je ook genoeg sterren juwelen die zijn afgewerkt met een schittering, zoals mooie zirkonia’s of kristalstenen. Keuze te over!

Shine like the sun

Wie wordt er nu niet vrolijk van de zon? Ook als het om juwelen gaat. Juwelen waarin het symbool van de zon is verwerkt, vrolijken niet enkel je humeur op maar ook je juwelenkistje. De zilveren zon juwelen in onze collectie zijn afgewerkt met een zirkonia. Zo valt jouw juweeltje extra hard op zodra je in het zonnetje gaat staan en het licht weerkaatst in jouw juweel. You’ll shine like the sun!

Maan juwelen

Juwelen met een maan mogen niet ontbreken aan dit rijtje van galaxy juwelen. Net als sterren die verwerkt zijn in juwelen, is ook de maan zeer populair. En een maan juweel kan altijd gedragen worden, of het nu hartje zomer is of tijdens de knusse wintermaanden, jouw outfit maak je compleet met een mooi maan juweeltje. Geef je ringparty een upgrade met een minimalistische maan ring of combineer je opgestoken kapsel met een glinsterend paar maan oorhangers! We’re over the moon, how about you?

Light it up

Een galaxy thema is niet compleet zonder stoere bliksemschichten! Wil je graag opvallen met een juweel? Overweeg dan zeker om bliksem juwelen toe te voegen aan jouw sieradencollectie. Juwelen met een bliksem hebben een stoere uitstraling en zijn tof om te combineren met andere galaxy sieraden. Zo draag je verschillende items, maar houd je je outfit wel in hetzelfde thema.

Wat vind jij van de galaxy juwelentrend? Wij zijn groot fan! Galaxy juwelen hoef je natuurlijk niet enkel te combineren met juwelen uit hetzelfde thema. Een schattig sterrenarmbandje kan je natuurlijk ook perfect combineren met je favoriete hartjesarmband. Mixen en matchen is de boodschap!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..