2+1 gratis op alle zilveren & stalen juwelen* Shop nu!

We hebben weer heel wat toffe, nieuwe juweeltjes toegevoegd aan onze webshop, waaronder earcuffs die je zeker niet mag missen. Earcuffs zijn een ware trend om een earparty te creëren in je oor zonder dat je daarvoor veel gaatjes moet laten schieten. Hoe het werkt? Lees snel verder!

On trend: zilveren earcuffs

Oorbelletjes kunnen je outfit compleet maken, maar al die piercings, het is niet voor iedereen weggelegd. Wil jij ook graag een earparty in je oren, maar durf je niet zo goed meerdere oorpiercings te laten schieten of houd je het liever gewoon bij 1 gaatje? Dan zijn earcuffs de perfecte oplossing!  Deze toffe oorbelletjes zijn oorpiercings die je gemakkelijk kan vastzetten op eender welke plek in je oren, zonder dat je een echte piercing hoeft te hebben.

zilveren earcuffs lucardi juwelier  zilveren earcuffs lucardi juwelier

Earcuffs hebben een stoere uitstraling waarmee je kan mixen en matchen naar hartenlust. Probeer maar eens meerdere earcuffs met elkaar te combineren of wissel af met echte oorbelletjes in verschillende soorten en maten. Je hoeft het zeker niet bij 1 earcuff te laten, door meerdere earcuffs te dragen, valt je earparty nog meer op! De nieuwe zilveren earcuffs in onze collectie zijn gemaakt van zilver, en tevens verkrijgbaar in het goud doordat ze verguld zijn. Genoeg keuze in soorten en stijlen, en ook voor de prijs hoef je het niet te laten, onze earcuffs zijn al verkrijgbaar vanaf €9,99 per stuk. Bekijk dus snel onze collectie earcuffs, welke is jouw favoriet? 

lucardi belgie earcuff lucardi belgie earcuff

Piercing laten zetten bij Lucardi

Bij Lucardi zijn we naast de earcuffs ook nog verzot op echte piercings. Wist je dat je bij Lucardi naast het schieten van oorbellen tegenwoordig ook oorpiercings kan laten zetten bij onze winkels in Nederland? Bijvoorbeeld oorpiercings op het vlakke gedeelte van het oor. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Wanneer het rustig is in onze winkel,  kunnen onze medewerkers je direct helpen en stap je in geen tijd naar buiten met een gloednieuwe oorpiercing.

We love piercings

Ben jij ook verzot op al die piercings en maak je er elke dag een feestje van? We love piercings too! Sterker nog, wij kunnen er ook geen genoeg van krijgen. Lucardi heeft daarom tal van mooie piercings in haar gamma voor je oor, maar ook voor je neus en navel. Snuister maar snel rond in onze  piercings collectie en maak jouw look compleet met een piercing van bij Lucardi!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..