Het is altijd leuk om jezelf een nieuw horloge te schenken, maar hoe tof is het om een bestaand horloge van een nieuwe look te voorzien? Het horlogemerk Donna Mae maakt dit mogelijk. Alle dameshorloges uit deze collectie kunnen eindeloos met elkaar verwisseld en gecombineerd worden. Ben je fan van rosé in combinatie met goud, maar draag je ook wel eens een monochrome outfit? Wissel het horlogebandje dan om met een neutrale kleur zoals zwart of grijs.

Horlogebandjes in mesh, leder en staal

De horlogebandjes van mesh zijn erg populair, omdat deze modern zijn en makkelijk te combineren. Zo passen de bandjes bij een casual kledingstijl, maar zijn ze ook mooi als extra toevoeging aan een formele outfit. Naast mesh zijn de Donna Mae horlogebandjes ook verkrijgbaar in leer en staal. De horlogebandjes van leder geven een iets rustiger effect, wat goed past bij een klassieke stijl of outfit.

Piep! Ben jij meer fan van opvallende juwelen? Ga dan voor een stalen horloge van Donna Mae, met deze dunne bandjes steel je de show!

Hoe vervang je de horlogebandjes?

Het vervangen van de bandjes gaat heel gemakkelijk. Als je een setje of los bandje van Donna Mae koopt, krijg je een gratis tool om het horlogebandje zelf te kunnen verwisselen. Hiermee kan je het stalen pinnetje doorsteken die je aan beide kanten van de horlogekast vindt. Wanneer dit pinnetje eruit is, kan e het bestaande horlogebandje los maken aan beide kanten, waarna je op dezelfde manier het nieuwe bandje er weer kan inzetten.

Sets

Wil je graag kunnen mixen en matchen, kies dan voor een mooie Donna Mea horlogeset. In zo’n set vind je naast het horloge een extra bandje en een tool om het horlogebandje te kunnen vervangen. Handig!

Is een extra bandje voorlopig nog niet nodig? Ook dat is mogelijk! De Donna Mae horloges en bandjes zijn allebei los verkrijgbaar. Zo kan je er op elk moment voor kiezen om een upgrade te geven aan jouw horloge. Er zijn veel keuzes, dus er zit altijd wel iets voor jou bij! Zo zijn de horlogebandjes verkrijgbaar in een effen kleur, maar ook met een reliëf of slangen- en panterprint. Bij de losse bandjes krijg je ook altijd een mooi doosje en een extra tool voor het vervangen. Waar kies jij voor?


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..